[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
睇番2k d數值 原來capela籃球智商有b
坦承沒去過紐奧良 威廉森:無論到哪就是拚

曾表示很樂意進軍紐約尼克,選秀狀元熱門威廉森( Zion Williamson)和大蘋果球迷可能得失望了。2019年NBA樂透選秀抽籤結果今天揭曉,由鵜鶘隊幸運獲得狀元籤,威廉森則表示,無論效力哪一隊,都會盡力幫助球隊贏球。
尼克隊先前與太陽、騎士被視為最有機會中狀元籤,不過15日抽籤儀式上,僅6%中籤的鵜鶘隊成幸運得主,總裁葛里芬(David Griffin)笑說,要歸功木製天使幸運物,讓他抽中第一順位,第二順位為灰熊,尼克隊落居第三,湖人第四。
威廉森得知鵜鶘抽中狀元籤後,也在護送下迅速離開會場。他接受《ESPN》記者泰勒(Maria Taylor)訪問透露,自己從未到過紐奧良,不過無論最終花落誰家,都會帶著求勝的心幫助挑中他的球隊。
「不知道為什麼,我到現在還是很緊張」,威廉森表示,或許是眾人的都聚焦在他身上,讓他有些不自在,「我還有很多東西要慢慢消化,畢竟現在也不知道自己會在何處落腳」。
相較鵜鶘隊的驚喜,紐約尼克上下則陷入一片崩潰,有一位尼克瘋狂球迷甚至在抽籤前就已將威廉森的名字結合尼克隊徽刺青在腳踝,現在只能苦喊世事難料。

個樣好過 Wall 當年啦
西書廢囉
就算對住Kanter 都冇乎
Mvp
Zion: 25%係潮 25%係瘤
銀仔:開隻鵝俾佢
2K呢個數值完全冇意思
有堆人買季票,但無出席某啲game,無reg位
現場排隊入/上網訂就係突出來%

係真唔係咁好彩。。。
兩個都係垃圾
真係要陰謀論的話
我會話 AD 單嘢真係幫咗 Pelicans
原本 Zion 去 Knicks
但 AD 咁樣叫 trade me 搞到基本上全部老闆都同情佢地
Silver 送 Zion 過去 Pelicans
Pelicans trade AD 都叫有落臺階

利申:唔信有陰謀論
其實宜家鵝有狀元籤,係一件好事
反正ad咁想去湖,咪將ad trade畀佢囉
咁樣又可以換到班後生仔返嚟
不過冇咗ad,randle又未必留
唔通真係用okafor打center
結論唔trade ad都唔要你yc
今年拿完長約先hea
多數係大城嘅新秀都會bust
誘惑太多
ig +4th pick換唔換到wiiliamsons
no
ohio咪吾王出生地
大家忘記咗Diallo?
curry都係
邊有可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞