[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
我夠膽講 無一隊既offer會好得過湖
......我又唔覺得潮換全隊呢個offer有幾好
當時肯trade 依家手握一定唔係1st 4th pick啦 當銀仔ON9架
白痴問題,其實啲波仔係點抽
從來淨係見到個主持舉起啲隊牌就完場,都唔知係點樣反映個概率
因為nyk振興黎都係垃圾
除左大猩猩年代
Nyk有威過咩呢10年

Tatum單換都嫌多了😂👍🏻
同埋振唔振都係市值最高個隊
其實AD都叫撚咁KI 個D叫咩

ad去綠軍有冇得諗
冇話好得過湖 只係話換到你講個兩個個陣一樣唔差 你鵝個老闆當正潮人係仇人咁款嘛 係睇為唔為啖氣收少一兩個pick既啫
東岸西岸已經係 平一兩個PICK理由
屌佢成個打勇playoff seris都係無撚用,仲衰過上年
陰謀論講咪就係因為 AD 搞串咗個 party
Silver 嘅老闆係全聯盟球隊老闆
俾 AD 搞單咁嘅嘢再直送 Zion 俾 Knicks
點交代?
點解仲有人覺得會做馬比NYK
係既話唔會年年都跌一兩個順位啦
AD mid season trade deadline 話 trade me 仲要話非湖不續
Rich Paul 唔同球隊講直接出 Public Statement 話要走

KI 只係話想走
Trade request 係同 Cavs 講再公佈

簡單講就係做人無公關屎都無得佢食
Ewing 事件影響太深

利申:唔信陰謀論
Nyk造碼極都係場外好睇過場內架啦
近10年
Melo
A米打消防筒
禪c3角
Por仔叫雞勞資糾紛
得林來瘋叫場內好睇過場外6場
季中唔trade
擺明就係想塞搞掂rose rule先trade
Zion真係100%狀元咩
季中唔出Kyrie無得Trade
但都係全nba第一/二賺錢
大佬得ny嗰封摺咗角,係人都明啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞