[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
呢度所有人都長期FF
KD, KI去NYK
不過依家似KI去LAL多
kd依加已經係歷史第一SF
可能我啱啱 OT 完個腦轉唔到
Sorry 結果好似越講越遠為拗而拗咁
我唔係話唔可以有合理質疑
只係話個抽波形式點透明都始終可以會有合理懷疑
我唔會話唔合理
只係個人而言會選擇唔信

諗住走硬索性爆晒佢
今年又可以做FA
一個會敢樣爆料既人,比著你係GM夠唔夠膽簽佢
Champ左反而有可能走,3冠3fmvp不如去大蘋果玩下
我覺得最估唔到係 KD
個個 assume 佢一定去
近年除咗 LBJ 去湖外其他呢方面嘅 rumor 都係集體炒車多
保沙咁反骨都有人簽啦,係nba有人同你講道德咩,有料咪有人簽
冇腦狗,自己應該都好難收份貴約
諗個方法令KD去到鵝到做救世主
kd本身已經係救世主

救左curry個legacy
而一個相信地球係平嘅人我係唔多想推測佢去邊
kd個格好難估到佢會做咩
NY媒體人多勢眾,吹左成年Zion KD KI吹到似層層,今日爆左第一個泡沫
反骨還反骨,同會搞亂個更衣室既炸彈係兩回事
foj=賤種
覆埋呢句, 完~

我意思合理懷疑都唔係亂用
1st pick基本上去cle, nyk(有小小啦, 因為好多media放風, suns, bulls)
其實都唔會係合理懷疑

但你出現好唔尋常, 仲要係搵到往蹟(例如某幾個時候益細城市)
平時treat大城市好(例如個隊機率好低個隊)
所以合理懷疑都唔係亂用, 唔係個個都可以用結果論放入去, 1st pick去cle, nyk, suns, bulls, hawks都唔會好似依家咁
要就實有人要,不過佢嘅表現加埋咁爆大鑊,我係gm最多比5m
佢咁既卡士話佢搞亂更衣室你睇高左佢
成日俾人笑let emotion get into his heads
早排唔記得邊個話佢咩有啲決定佢可以諗兩三日
一個twitter鬧幾句, 即刻決定咗另一樣
去nyk做好啦
可以打返真prime的數據
講真佢要的榮譽都算落咗
淨返來講自己爭取好啲
搵hill燈燈
我驚佢入腸
反而唔似會去
唔通去New York 証明自己咩
咩都要重新build up
咁難得先有個4星陣容
有得拎 梗係拎盡champ la
咁樣再玩多2-3年
有運拎得晒
都5-6隻ring
仲滿足過去knicks 玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞