[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
6合彩咁掉d波落去
https://youtu.be/4wFlQRdOo9U
跟番個比例放波
1985年,NBA選秀首次採用樂透抽籤規則,當時,一共有7支未進季後賽球隊進入樂透區,尼克是其中戰績最好的,按照當時規則,所有進入樂透區的球隊機會都均等,每支球隊代表將一個信封放到透明玻璃球中滾動,然後由聯盟總裁David Stern逐一將信封抽出。

7個信封在玻璃球中轉了十幾秒後,Stern將信封逐一抽出擺在代表順位的數字下,最後,狀元籤出乎意料被尼克拿走,紐約人欣喜若狂,他們挑到了超級中鋒Patrick Ewing。

但選秀結束後,馬上就有消息稱此次抽籤完全是Stern的陰謀,有媒體報導當時紐約的信封事先經過處理,因此Stern便很容易將它挑出來,更有消息稱尼克的信封有一個折角。
就係依單野搞到年年抽波都好似有陰謀咁,仲要佢好多次啲結果都好撚鬼,令人好難唔懷疑
Melo帶過一年東岸第二?
仲有Kidd Chandler
然後
就沒有然後了
Dolan食撚屎
好記得我皇當年差一票先做到全票mvp
Perry黎咗之後正路番d架啦,希望過多兩年有d野睇啦
多得有件傻閪特登玩野
騎士籤
前幾年話咩nothing fun所以唔播
依家播咪又係唔知個process
永遠我地都唔會知
然後禪c來了 就沒有然後了
上年勁wo,如果唔係都無得續
個啲六合彩機要做馬容乜易,同埋啲結果真係鬼到好難唔信有陰謀
上年個個屌Ariza 打到成舊屎咁
見好多人都話今年無Ariza先輸
其實今年有Ariza都唔會勝,Ariza已經老化左

當然點都好過今年是但一隻既
其實講經咩

字母咪又係低順位
其實係
吹到zion幾勁都好
未入nba都係咩都假
都係講 眼光+養成
人哋trust the process
我哋trust the sunset
雞塊肥仔仲低啦
上年Ariza g7 真係舊屎 反而capela令到kerr覺得要補返隻c對抗
今年其實係成隊火箭個心態差 運都係有啦 把握唔到
唔係Frozen Envelop乜
IT dog
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞