[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
當年邊有咁多湧
臭雞懷著恨意已經一年
始終放唔到費城同洛城既距離 緊緊於懷
每一次嘈交都會提起
看破 放下 自在

得罪講句舊年之前 NBA好多球隊中過歐洲佬伏
仲要一伏勁過一伏
當值有頭幾都算係咁

計入座率最廢反而係Pistons
近十年啲操作超神
https://www.youtube.com/watch?v=7w3d-h_QYnI

當然都有D運
16-17咖喱份4年44M約最後一季
嗰年爆升salary cap
唔洗清太多人就可以簽259
當年真係唔知curry可以打到MVP級表現
@臭G
Fan's boo Joe Lacob about the Monte Ellis Andrew Bogut trade. I now put it up to boo Lacob for firing of MJackson. Joe can't be trusted. Idiot

Leonard 唔撚要啦,有差唔多既Brown/Tatum
其實真係唔怪得佢當年monta狀態fit過curry
而家馬後炮無乜意思
你死全家啦
謝夫鐵
收嗲啦麥一輪
廢鐵已經受到左佢應有嘅懲罰

之後斷下手手腳腳就還清債務
https://www.youtube.com/watch?v=fJxRCV5uqwc
睇完呢段片我終於明白點解kawhi會長期臉無表情應該由細到大都比人笑佢d笑聲同笑容成個戇鳩仔咁 搞到佢唔敢再做咁多表情
最撚記得當年有好多人講火箭個Ryan Anderson都拎成20M, 但咖哩仔係隊中既基石仲要係MVP都只係11M, 人工仲低過隊友KT同Green
好撚在當年勇士既管理層無將KT拎去換Love, 唔係勇士又唔知會變成點
對上2年薪資空間大爆炸 一堆overpaid+湧賭贏
湧依啲5星戰隊都可以幾肯定歷史冇可能再有任何一隊咁好彩咁去複製
mpj summer league 復出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞