[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
反而Culver幾好J
無咁誇張喎三個前5高中生入去, 仲要係REDDISH招佢地黎, 咁早就玩組隊咪玩死左REDDISH自己囉
體能邊撚度ELITE呀睇過
原來係reddish主動招咁on9
reddish主動叫人組巨頭玩死自己
係, 佢去DUKE先
常規賽果時對馬刺,波波都係用番2年前輪流守夏登既戰術,根本當cp3 冇到,果時就知cp3 係下滑到構唔成威脅
NCAA次次好多新仔一隊個啲多數都收皮
15 Kentucky都係咁
睇完決賽
culver基本功太唔札實
hunter打得好好多
細個咁冇志氣
都唔會有咩成就
Bledsoe, Orton, Wall,Cousins
當時無記錯四個都係top10
如果你講KAT個年成績唔差喎入到ELITE EIGHT, MURRAY, SKAL個年D人就差得多
同埋不嬲NCAA新秀勁極都好少可以carry隊波,最近一個我剩係識起2012既AD
個年aim冠軍,四強已經有啲失望
唔得
你當第一抽起先
有145粒1st pick ball, 一路數到5pick有479粒
但抽完第一,佢中咗啲咩(例如中1st pick)
你就要係第二抽返走哂(抽走145粒1st)
到時抽走呢個process, 一樣好易被人話做馬
同埋要10幾set 1000個波
越抽得後,要抆走嘅波就越多

調轉用抽1st pick先咁抽
又係1000粒波,140太陽140騎 etc.
抽完之後
2nd pick又係要抽返走幾百粒抽中嘅球隊
做出來又係更易出貓
在一個密封的透明箱內14顆小球標註著1到14號,每次隨機滾出4個小球,一共會有1001種排列組合,第1001種情況11、12、13、14組合被排除後,剩下1000種可能。抽籤之前電腦會隨機分配不同的數字組合,戰績最差的擁有250種組合,也就是擁有最高的25%狀元籤機會,下面兩個順位分別為19.9%、15.6%狀元籤機率。

好似唔係你講咁抽喎
Zion 無行錯 wor
Ncaa不嬲唔係咁玩今年d人吹到duke拎硬冠軍都得啖笑
哦原來set組合先,又幾醒
咁佢要公佈哂個1000個組合排序
俾我地對返number
NCAA 點熱門都好
入到 Elite 8 算有交代
March Madness 運氣成分太大
組團影響細好多
擺係個網到,有興趣咪自己上去對,唔想煩就聽佢講算咪得
你當玩 bingo 就得
咁你上面係自己鳩up定聽人講

咁樣先真最公道
真係可以直播
同埋實有youtube channel講解
其實係 draft room 啲 executive 都係咁對
Lowe 有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞