[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
你想成立咩
無陰謀論係可以成立到, 除非你wikileaks
所以只可以講相對, 除非你又要係淨係wikileaks先可以信
咁個相對性就睇人同組織
等於07 ref追住suns吹, 我地都可以合理質疑, 最尾佢坐完監都有認
前排rockets質疑個ref都係跟佢往績

你覺得有質疑就合理, 唔使睇其他人, 唔使睇往績
我好歡迎你成立
"Kuzma 幫湖抽到第4 pick 都可以話 the league don't like the Lakers 唔會俾佢地中 No.1"
oh你唔睇上述嘅野, 你成立咗個質疑啦
我幾登鵝熊開心, 特別佢地小市場
佢地搞埋ad, conley就差唔多已經一兩季返得生
咁我suns的確好多野出名差, 好難怨啲咩, 唯有時也命也, 自己睇淡啲反而仲好啲
When he was standing there with representatives from the Grizzlies, Pelicans and Knicks, did Kyle Kuzma think the Lakers would get the No. 1 pick? "Nah. The league don’t like the Lakers. They weren’t gonna give us that."

https://twitter.com/taniaganguli/status/1128476922441281539?s=19
你結果論
司令唔好灰,呢幾年我睇獨撚隊都係一樣
我都唔好意思話佢二線頭咁過分 ......
@yankee
係咪下次draft個個打定哂幾隊合理質疑的
先唔叫結果論?
我本來今朝都係咁,但係諗諗下覺得捱咗咁多年先捱到依家有少少希望,衰極都好過三控個陣,依家先放棄就蝕咗咁多年,跟住就無事了
我阿狗又係雲狗走個陣差啲放棄,無放棄先俾我捱到有臭燒
sor都係不了
原諒我
個例子實在太鳩
lakers 77.6%中11pick, 依家2.8%中4th pick
個啲咩仲問點解lakers無1st pick, 係rigged, 太白痴
唔係我支持度嘅野
屌你早啲訓啦 你睇你灰撚到
Knicks 中的話我係咪可以 share 呢段

The Knicks have a 100% chance to get the 1st pick, not 14% and here's why...

https://www.reddit.com/r/NYKnicks/comments/b3scvx/the_knicks_have_a_100_chance_to_get_the_1st_pick/
獨撚下年正啦, 但要波神唔俾人高價拉走
nets個structure都正
我最羨慕係個stability啫, 好似獨撚咁

不過我又無話奶你咁
我覺得再捱都無咩了
反正我認認地命知個城市係點, 老細係點
可能真係賣盤先起機, 過程可能係多30-40年都無冠(依家51年)
咁我年紀仲等得起嘅

你就來捱到無臭燒
ching你用用個腦先睇野啦唔該
鵝篇野都算係叫度時度勢
你share篇
"Patrick Ewing was the #1 pick in the 1985 draft and wore #33.
1985 + 33 + 1 = 2019"

"David Stern was born in 1942. He picked the Knicks to receive the #1 pick in the 1985 NBA draft in a completely randomized and fair lottery system monitored by KPMG. Walt Frazier wore #10.
1985-1942 = 43
43 - 10 = 33
1985 + 33 + 1 = 2019"

你用下腦都知咩叫合理質疑掛
已經預咗臭燒留到完約先走,我自己冇乜所謂,始終佢係比返希望我嘅人。就好似刷分仔一樣,所以我對佢哋嘅標準係低啲
無咩野
我接受咗了
同埋我地suns真係被前幾年好好多
有我鍾意嘅booker, TJ, Ayton
就算booker走, 我咪撐多隊, 可以接受
好彩我唔係阿妓fans
我堆frd迷雲反雲成日鬧交
臭燒黨又係, 山狗黨好在佢最尾個季真hea踢
想睇馬刺撚9 Kawhi多啲
山狗我都以為佢係hea踢,點知係真廢
我心情唔太好

can no嘈?
關我撚事?
你當我係呢個 topic 真心膠啦
完全唔係想同你拗
Move on alright?
你(笑)咗一日
心情唔好先打(笑)
敢講啦,獨撚都係舊年執到Doncic先有返少少希望

睇著自己隊波既歷史第一人最尾三年陪隊波一齊鳩下鳩下又一年,呢種感覺真係好難受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞