[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
班yc其實都唔錯嘅
成班廢青,一年都唔知打唔打到50場
老實說
Zion+湖班Young Core
你覺得夠入季後賽咩
kuzma 都幾好呀
打咗70場,ppg 18.7
鵝仲有holiday wo
其實pelican 依加有咩要啫,比我就唔trade ad 打一年賭佢續約,再唔係都至少打到all stars game 前先trade
車好似我咁做游離分子咪得
而家trade換多啲野正常啦 鵝而家個心態都唔係即刻番playoff 養仔緊要 洗鬼等到all stars前先trade咩 賭續約更加傻仔 玩到咁既死款仲點會留
佢今季嘅防守由垃圾進步到廢,入埋都唔夠輸,仲要Kobe上身浪射
留可以 但會立即變二佬
走都可以 但唔到ad出聲
Ad呢鋪撚鵝老細撚太盡撚出個大頭佛
兩個可能
1.燒鵝老細真係有骨氣到pk 維持唔同潮trade
2. 條氣順番 可以同潮trade
但已經冇ad團隊可以出聲嘅餘地
AD同高層嘈到咁好明顯唔會續約架啦
同埋出年留到all star之後其他隊個個等佢變自由身唔會急住換AD入來
就算肯trade個offer都會好差
所以要換一定係今個offseason換
但係湖d 所謂young core 一個zion 屌打得哂喇,換完仲覺阻住zion,塞無左榮叔ad都唔知肯唔肯去,我係鵝gm都覺得煩
都搞到呢個田地仲點續約?
offseason trade個價值應該最高
如果潮真係想換,我淨係諗到用LBJ換
不過我係LBJ呢個點到睇法好主觀同埋好多偏見,所以都係講下就算唔好太認真
點都唔到ad團隊話事嫁啦 其實同塞換個陣一樣可以好靚 唔洗一定要同潮換
再搞笑啲
叫ad寫最想去邊隊
然後trade佢去last priority 都得
好難講,大把隊差少少又想攞champ ,all stars 前咪又成隊除左個super star 任換,好似今年湖咁
我覺得又唔係既,班後生仔教多一兩年應該有得做
不過到時全隊都太後生,其實會唔會搵返個有啲經驗既人帶下隊好啲呢
咁多人覺得仲可以賭續約
笑死
Pels當時肯trade
依家手握1st 4th pick啦
一定唔會續
Ad搞串個party下點都會走
個人係想睇鵝老細會點小器撚9 ad
同你講
個時肯trade只會手握血栓ig同斷腳波
銀仔咁都lottery得出
擺明想順番鵝老細條氣
講offer
依家無一隊可以好得過季中lakers果個offer
塞得返譚仔同啡,點好得過湖
如果銀仔搞事

唔明點解唔如願比nyk pick Zion
振興NYK
我肯定聯盟會賺多超多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞