[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
佢去湧之前冇人知佢係咁,成個正常人咁
去湧之後好似知自己比人鬧就完全唔控制自己,連自己以前係扮都講埋出嚟
我個腦仲係佢咩書包, 入面有個籃球
開口埋口mama個期
依樣我唔驚,賤種James Jones依家似係想營造隊波好fd球員關係好好嘅感覺,rozier咁搞法應該唔敢簽佢嚟
但佢去勇 証明一樣野
就係佢要ring 佢只想要冠軍
我諗無球員會嫌自己ring多掛
所以如果勇士available
佢根本就唔會走
有幾多 拎幾多
但都唔會有四星
max kd, klay
supermax curry
green玩多年要走了
同埋下年啲稅實好甘
如果你公司入面多咗一兩個八婆講是非你都幾難頂
認真講我有心理準備佢話 so tired of the media
然後去決定去 small market team

講失腔 Irving 都唔係咩善男順女
佢唔係 KD 嗰種 EQ 低
係根本觀念上估你唔到
一個真誠咁相信地平說嘅人我都係同kd一樣唔會用正常人思維去諗佢
KD係小朋友d
irving根本就係痴線佬黎
我仲係好憎佢季中打電話單野
不過同kd夾應該Ok
ki應該依家知自己頂盡只係二佬.....?
依加睇返覺得好撚假
原本都仲信
佢自己話做出來之後
我俾唔到反應
好讚成okc燒哂佢波衫
“I’m a fun guy,” “Obviously, I love the game of basketball. I mean, there’s just more questions you have to ask in order for me to tell you about myself. I just can’t give you the whole spiel. I don’t even know where you’re sitting”
Uh hahahaha
仲係好鍾意佢
但記得好快啲去lac
應該絕大部份人都相信佢係okc啲行為係真心
其實佢都幾識講笑呀
發現Max Kelleman又講得幾好
好似就真係好耐無人提過zion做Shawn Kemp
我覺得計埋 hype 的話 Zion 係未大傷前嘅 Blake Griffin
射波好griffin小小小小
但griffin好佢控球唔少
除左跳得高好似身型打法冇乜似喎
屌唔好撚去LAL啦
他只是個孩子
好多人成日講出年大魚去nyk lal 剩
我覺得最後爆出黎果隊可能係lac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞