[夢醒了 Zion不來了] NBA 2018-19 Playoffs 討論區 (57)

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
可能十年後又變返東強呢

冇人知
咩意思 係咪睇唔起大腸
26-30對球隊個影響已經好細(除咗rubio)
Gay, SF/PF, San Antonio Spurs
Rubio, PG, Utah Jazz
Morris, PF, Boston Celtics
Lamb, SG, Charlotte Hornets
Collison, PG, Indiana Pacers
連續三年2nd pick,今年4th pick係咩嚟
全部jazz chance of signing: 0%
如果唔係湖係洛杉磯,你覺得吾皇會嚟咩
咁都可以話唔關事
你睇下你地潮人,就算無占士係度果陣,個全國播放率係高過其他隊幾多至得架
無著數又唔會傳
nyk, bkn, lac吸星啦
論砌得好ATL>NYK啦
又唔見個個衝住入ATL
雀屎隻259想生活好啲
為咗個女嘅未來
咪去咗波士頓呢啲大城市
吾皇唔係星係乜嘢,係食屎狗?
猶他依啲真係比狗住,特別係對住黑鬼
Wilt?
Jabbar?
Oneal?
kobe死要打lal, 唔打hornets?
Howard?
LBJ?
你唔好攞東岸同西岸比啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞