[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
新手唔會熟識解SPY喇 同埋依家用指揮官解係最快
洛基廢嘅
6000經
雖然我玩間諜同穩形都係首推loki, 但月球間諜用limbo係快+穩好多
佢a/b點無視激光+電牆+冰地, 就算俾無人機scan到都完全夠時間解碼
c點本身係難在勁勁勁多激光,再用冰地卡你落閘, 但冇無人機, limbo完全直行直過唔使諗
其他間諜都係loki好過dj/弓女啦, loki一下2技就25+秒穩形, 夠你解完有突, 懶去關/避電網又可以1+3過, 仲未計跑速同飛身加乘, 而且早期易整過dj同弓女
所以一直唔明咁多人話loki係6000經
各有fans所以係唔會有答案
利申: 自己都係loki粉...淨係外型同頭盔已經贏晒
Loki 我練黎都係解紫卡隱形擊殺任
平時突擊任都係用女獵人算
我用loki練間諜個流程同揾秘道
之後用其他甲做間諜都冇問題
又係我,又有新玩問題
D系列任務係咪設到要多人一齊做
一條友做索里斯之聲勁難

要守個監倉打獄卒都五六次先過
而家要守挖掘機根本一條友守唔晒
除咗突擊間諜
其實都睇你用咩甲
有D甲防守特別優秀
例如Khora Limbo
依樣真
主要你既甲同武唔係對應呢d任就特別難打
甲打全方位: ember / banshee / rhino 首推
武器: 火槍
終於有人講ember
自從佢nerf完都冇咩人玩佢
明明4技清怪冇得輸
只限於中-低lv場
本來諗直衝咖喱umbra,但係咁卡關
跌rhino part隻豺狼都係咁岩有路人加入先過到
唯有死死地刷套rhino先
Loki D?
睇完笑下咪算
真係好睇個人喜好
umbra都幾後先到
慢慢黎,再挑戰都未遲
重點係你個人仔武器
至少砌一把用
如果唔係打umbra主線會好辛苦
vauban能力上未必好
不過prime版好型
F都俾多佢 mag都冇佢咁撚廢
聖女T媽
隻跳跳虎廢咗之後用都冇用過
mag開波波都幾好用吖
好食地型,只有單通道式地圖可以發揮最大作用,但打超高 lv敵人的確有奇效

不過依隻game冇幾何要打超高lv敵人姐以泛用同功能性,我自己覺得排緊全game尾3
我諗都係得無限survivial最有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞