[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
新手想問下,
如果直接買prime access或者vault
會唔會好影響遊戲體驗?

依家打到火星,
仲未出到料砌隻rhino,
但本身用緊隻mag已經30lv左,
再打落去好似好晒每關啲經驗咁。
你有錢就買個access 會方便起手
今期prime vault可以選擇買,因為今期兩件warframe relic太難刷
EQUINOX果個唔太建議買
Loki Volt果個可以考慮
其實都冇乜所謂, 拎左果4千幾plat之後想要咩warframe都得
最緊要係eq pa包d裝飾品真係好靚
唔該晒巴打們解答
順手想問下 每日login獎勵抽到買白金discount機會高唔高?
有人話你7日唔login 會大機會有-75%
我就日日on呢個月都1次75 1次50

主照鏡睇下自己樣
同多d扶呀婆過馬路
咁睇嚟我都係直接買個access/vault算
Loki萬用甲
Loki 萬歲

宜家用loki 間諜任無腦完成
咩任都係無腦
入場2技
係咪2技最長30秒?
Loki岩岩升滿左
好似唔洗Forma都夠用
我2技頂到2x+跑速流
好似冇forma
Forma 可以上坦dd
我用quick think 同川流不息 死唔去
https://tiermaker.com/create/warframes-including-hildryn-8999
巴哈見到個自己整戰甲排名既網 自己排下都幾有趣
我自己會咁樣覺得

歡迎大家一齊玩
有能力既建議課下金開戰甲/武器位
有好多都好好玩
可以打J 最愛用既女武神係S
有幾隻甲真係淨係用嚟解riven先會用
banshee / zephyr / eq / ivara
36.72秒
只不過係刷少咗嘢咁解
始終開頭無白金開位你係諗爆頭玩到想死
當然你都可以學我挑戰自己極限
打到索拉里之聲開始覺得打怪R痕
淨係裝mod係咪唔夠
買咗prime access 成個遊戲體驗就會升級咗 non-prime甲不了 太醜樣
終於hea到26
重點係要揀啱武器同裝有用既mod
第一版有link可以參考人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞