[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
呢個年頭玩弓係咪冇乜作為
Lenz爆炸弓囉
咁要升升段位先
可以連射果啲都ok
噬蛇弩都ok
呢把只係玩具...實用性低到1個點
弓得rakta cernos/dread好用
弩既話Attica都唔錯
前提有極過+有mod情況下
zhuge / nagantaka / mutalist cernos / dread
咁作為玩具
lenz又幾好玩既
果日有隊友帶左個 加資源drop rate
即刻跌左張dread blueprint
但都要等到5段先有得用
好快就升到
不過未落forma / 無mod真係唔好咁快玩弓住
同玩死自己冇分別
依家都四段喇
但都未諗到下一把武器玩咩好
hek (mr4)
ignis (mr5)
Ignis Wraith (MR9)
Arca Plasmor (MR10)
1少部份公廁級武器
睇商店 邊樣夠料就整邊樣武器 除左某幾樣熱門武器可以留低forma之外 其他果啲主要都係3000經
好鍾意玩冷門武器
有冇介紹
Sicarus prime
推爆fire rate 既 Miter / Panthera / Twin Vipers Wraith
我都係
尤其是啲effect同玩法好特別果啲
Rakta Dark Dagger + 黑EQ tank build
Dual Keres / Twin Krohkur + riven
Synapse Buzlok + riven
synapse啱啱先塞咗5舊forma
再落埋riven真係溶撚咗班grineer
係條光綫弱雞d之外都無咩投訴
呢幾款武器係5星riven先可以救起 屌佢DE淨係識nerf 熱門武器riven
地圖開得唔夠快
好多素材都未出到
隻rhino就係差control module
可收藏玩具之一...起碼佢仲喺我個倉度
個新gear wheel好奇怪
點解一定要填滿前面先可以用12格打後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞