[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
atlas同wukong比差太遠,實用既技能依然係得招1技
wukong基本上四招都變得有用,雖然我個人唔鍾意新3技
姐係不停單機刷裝?
沙人裝復仇者 1技之後再射仲快
係,當你成長到咁上下
有mod有武器有甲
某程度上就變成爽game
開頭會係你玩街場多...後期變獨行俠
咁2隻以家梗係無得比
淨係有多隻分身幫你打已經差天同個地
招隱身又屈咗機過以前
係招轉傷為甲鳩鳩地之外都幾全能下
終於夠parts整
睇巴哈 DE下隻出WUKONG P 咁快手
prime版無原版咁靚仔
原版頭盔型好多
轉番普通版skin
prime版用原版頭盔已經解決問題
不過應該好快出埋deluxe skin打劫你d白金
金鋼棒p

有冇人知呢個係意思
之前係戰甲裝左一次,唔記得咩黎
數字代表你個warframe forma左一次
中文叫極化 用FORMA
自制一個咁"位"既MOD 可以令相對既MOD消耗CUT 50% 令戰甲放MOD多左容量比其他MOD
thx bros
岩先打生存
有隻hydroid,但應該無mod
我用咖哩棒,見刷怪速度慢,好少drop生存裝置
我咪開大係出面清怪
有條撚樣(大陸人)屌9我話我做咩周圍走
叫我等hydroid清怪,安安靜靜咁打 (我入場無出過一句聲)
我屌佢老味,生存裝置得返果20幾30%
班撚樣又企鵝,我唔出黎打,等死呀?
仲串我話咁高rk都唔識玩
我即刻開佢波,問佢係咪低能
夠鐘即刻走場
請善用靜音功能
佢打字姐,無開咪
通常打5-10分鐘覺得唔拍嘅就走 硬係有d永世唔執氧氣 唔理nekros hydroid khora d技淨係係出邊鳩劈嘅 遇到呢d真係頭也不回
琴日清電台任去打kuva生存
有條友原地隨機做啲動作,似掛機
佢bullet jump都係原地
不過佢玩一陣就自己退game
login bonus resources booster即刻狗衝咗去打
2條友輕輕鬆鬆
好老實...我係睇人用乜relic
就入庫前用垃圾relic去撞就入庫relic是常識吧
平時單機開
電台任要打30分鐘生存
咪開番組隊功能打下kuva
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞