[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
因為大家唔同GAME
由MESA P到加 仲差套覺醒雙槍P 未收到
有冇人知個市場發生咩事

OLD左小小 第1次見防自殺MOD
warframe market一定有人賣 係你唔識搵/唔岩你價啫
屌都仲係唔出75%比我
就嚟開位開到冇晒白金喇
其實我開完AC都唔係好識用
係咪去個到同佢吹水 之後+FD 再交易
英文差 GOOGLE完都睇唔明點用
Warframe market係link左de a/c
你會睇到買賣家game id同有無上緊線
之後咪正常買賣流程
去咗旅行幫你唔到
自己一個其實唔太難
據點比人搶就優先處理
用limbo可以單人過 先佔D點 之後放2,4技係D點 再慢慢佔埋另外果3個點 然後守D點到100%
-99都係可以一擊自爆
呢個係全部攔截地圖都用得嗎?
新玩唔識單人過攔截/卡位
我既話冇特別要咩甲
搶咗一個點先
再去附近搶另一個點
如果有敵人搶第一個點就優先殺咗佔點既敵人,望地圖有ABCD點,藍色點閃閃下代表敵人搶緊點
佢地搶點會去一部機度,一個點通常有兩部,優先殺咗去部機既敵人
好辛苦咁自己過左
隻GAME冇乜新手真係好痛苦,咩都自己打
好煩咁問多次PS4既
屍鬼淨化賞金任務係唔係限時出?
依家差2個泥炭萃取物
GOOGLE完都唔太清楚邊到有得打
屍鬼任過一排會再出
不過我冇留意幾耐一次
有冇新手一齊玩 有個氏族 想搵人一齊刷下料 打下遺物https://steamcommunity.com/id/nomoreha/
突然有警報打,但係點解有2個任lock住打唔到既
你未開到圖
其實就算老手都冇咩方法一個人睇晒4個點,畢竟4個點都鬼死咁遠
單人攔截就係不停跑點,畀人佔唔緊要,一得閒就馬上去搶返,最重要係進度條快過敵人就得
有啲地型係4個點隔超遠 新手最好搵人幫手解啦
開始砌zaw 仲多組合過amp
一隻banshee攔截0難度
khora
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞