[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
奸商無喇喇多咗2張畜牲prime mod
又要俾佢打劫
我連土星都未去到
比佢打劫嘅資格都冇
連續入左幾場裂縫任都中bug
一係開唔到門
一係撳唔到電腦
肯努力成隻驚99%既嘢都係可以自己親手得返嚟
當然你有無限金錢我都唔會阻止你投資俾de
可以跟下街場
可能會有意外收獲
個人認為用時間刷kuva洗riven賣白金
再同人收prime parts仲方便
記低遺物number 入到場見到3個隊友都唔係果款就走場
咪老點人喇 依家唔同初初出riven 個年代 一黎依家個市場係熱門武器紫卡先值錢 但掉轉頭 DE隔幾個月就nerf一次(遲早到近戰)
同埋你叫一個連甲都未齊嘅新手去刷kuva咪即係玩鳩佢 分分鐘連張紫卡都未有 仲未計你開到值錢嘅紫卡機率
我覺得賣MOD仲好過
先不論Power Drift同4K MOD
淨係武器架式 同埋其他武器常用MOD都大把人買
雖然都幾哂時間叫賣
以前賺錢就係賣warframe 武器 1set咁賣 之後就賣紫卡
初頭仲要搵到好多水魚
後期就雙開warframe刷kuva flood , btw 賣紫卡真係好好賺

巴哈留唔到言。
有冇其他方法入氏族?
id:ShingShingGor rank4
重點係洗到靚數值
我張格拉姆洗左125次都未洗好
Ignis wraith 返黎啦
WISP嚟喇

Jupiter remaster + 新敵人Amalgams

新mode: Disruption (類似保存)

新大佬Ropalolyst

wisp技能

1技有3色
綠: 加移速&攻速
紅: 加最高血量同回血
藍: 暈敵人
2技分散敵人注意力
3技類似引爆攻擊
4技太陽砲

新狙Komorex (有毒攻)

新手槍Cyanex(有毒氣攻)

NYX DELUXE SKIN

3種新mod set: aero / motus / proton
兩把新武器都係S族配色

肯Buff Nyx未
兩把都係s係武
有新狙
Prime pistol gambit+ target cracker
我隻mesa p
Crit爆佢!
之前個日打左兩粒氬結晶驚衰減無左
拿拿臨衝上rank 5整左把征服榴彈炮
我見鬼仔個個都推Hek仲話值得用Orokin催化劑係咪應該打多兩粒整埋
其實
遲早都要打
hek係好用
由我新手開始陪我成長
到後期都仲有輸出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞