[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
一開波揀左甲就冇得換
睇你0課定微課
0課既話開頭既倉位會令你興奮
普遍甲升到30先再換...prime嗰d就可以留
近戰Excalibur世界第一
對虛能世界第一
起碼6月中
有冇巴絲 打4000挑戰
岩岩抽到-75%折扣
新手打到火星應該買咩好
休閒型玩家
以家仲係用緊一開始隻劍warframe
(PC版) 一野課最貴個個4000幾白金 之後你就可以退休生活
就新手而言白金只會用黎"同其他玩家收野" OR 買武器戰甲位 其他野一律都係垃圾
新手做咩好? 去返樓主#1 慢慢睇

DLLM 我仲未中75%OFF
我ps4版 有冇分別
咁冇野啦 問返樓主 大家唔同GAME
睇攻略話買DJ戰甲
仍然都係冇人放覺醒P 發生咩事
ps4你中75%都係冇得用嚟課白金
個折扣只係用嚟減少件物件價格
如果你本身有白金(唔計送嗰d)
咁買其他嘢會抵d
至於買咩嘢就好難答你
因為我估你連段位都無咩升過...選擇有限
有時好慶幸自己早入坑(雖然真係唔算早 inaros出前幾日先入

星圖2.0冇特別條件就可以去下個星球
跟到活動有亡魂火槍藍圖
見過未重製既地球
刷prime parts仲係分T1S T4D之類
仲有刷T4S既配置
同埋去虛空連續刷一定見到既forma
我玩咗幾個月跟住星圖轉新版完全唔慣我先放低咗冇玩成大半年
以前開relic既日子真係打撚到想死
打60分鐘T4s實有至少一粒forma
打到係個MOON面前訓左自己都唔知
keyshare defense, interception, surival 好晒時間

ps: 鍾意鎖匙多過遺物
近戰依家有咩好用啲自組zaw部件又多又亂
zaw 既話就 plague keewar / plague kripath...點配就自己揾下build參考
其他好用既近戰1部份 (計埋有mod情況下):
Nami Skyla P
Silva & Aegis P
Nikana P
Skiajati
Lesion
Gram P
Atterax
Galvacord
Secura Lecta
Scoliac
唔好諗咁多
即刻買100部吸塵機
享受新世界
最慘係ps4仲等緊你哋bug testing緊
把加侖提因p(GALATINE PRIME) o唔ok幾型,把gram p好似打得幾慢吓
galatine p 得1個窿..gram p暫時仲有5個
所以有gram p把galatine p已經掉得咁濟
有加mod+riven把嘢絕對劈得唔慢
早入坑就feel到隻game係愈整愈好, 肯聽玩家意思
雖然近戰仲係唔知想點
8.0嗰陣入坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞