[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
ps4版有無香港人既軍團入
諗都唔駛諗可以慳返
個個都係諗住0貢獻攞晒研究結果
又或者未攞晒就人間蒸發
真係心血多咩
之前入過icecat已經攞哂 只係求一個回鍋間唔中刷p甲既團
呢度咁多玩家都冇人自己開你就知道香港人團隊係唔會有未來
個個團都係玩一排就會靜棄過幾次又回幾次 諗住入大團玩都係得幾個人
以前曾經入過一個大氏族,人多不過冇咩人上線,研究想幫手都冇辦法
後來入咗個台灣氏族,問個會長比個有開研究權利既職位,我咪每逢有新野就on wf開研究

雖然之後個氏族都有幽靈成員,不過都有一班固定on既人,大家集中埋開個新氏族,而家絕大部分人都有on
去到Sedna 開始唔夠打
係咪non prime都要上黃馬先可以開始farm prime戰甲
sedna d 怪你冇返咁上下好惡打㗎
佢哋打你又痛
甲功能其次...最重要都係把武器
農prime甲冇話有咩條件...最緊要你有海量relic打街場就得
有heart人同冇heart人既分別
就快rank 8,整緊沙皇睇下夠唔夠力
想買海克散正義但卡左向技巧之劍劍柄
用晒手上relic都開唔到要街場好彩有人帶先有
我自己嗰個鬼佬團都係水靜河飛但係大粒嗰班大佬都仲喺度
好似話係ps4開服嗰時{曾經}最top嗰班嚟
好多都好nice...真係要幫手嗰時出聲都會有人應機 (包括聯盟)
刷relic最佳好友就係打街場...咪自己1個人開
同埋唔好誤解錯誤
沙皇絕對唔係大力
前提係你有啱mod (加血加甲etc)同arcane(grace/guardian etc)情況下佢係特別難死
好多mod都未齊/未夠錢升,仲要打指數場farm錢
其實係任何爆炸類武器都要小心
夠勁既inaros都可以一槍入棺材
犀牛頂唔順?
升滿如果唔岩用就賣繼續用返海克/征服榴炮
岩就可以賣走兩把多兩個位
我用開Frost, 930盾/710血
由塞德娜去到虛空,比小怪摸幾下就趴左
所有攻略都叫新手整Rhino,因為真係好冇腦

不過Frost都好,加油。
rhino喇仲frost
望望下,最開始果位問緊沙皇,司巴就答佢inaros,好混亂
如果inaros唔係你哋講既沙皇咁sor囉
都話大家玩既GAME都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞