[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
進度多過我好多
我淨係掛住刷Prime嘢
升埋金星/鴨 > 蜘蛛?
都唔係差太遠啫...同埋開晒全星圖打arbitrations
依家又紫mod又賦能,同款升滿要成10粒,啲攻略推薦嘅又成千幾P真係唔知點玩
以前prime mod要升滿都麻煩,我prime甲返嚟都係刷咗mesa p、chroma p、mirage p
仲裁有去打吓,不過路人團唔係1波打完走就係死晒/掛機,暫時去換咗琥珀星設計圖。

想問吓主武冇紫mod嘅話amprex ok嗎?仲有把活動火槍
紫MOD唔係必要
追紫MOD同倒錢落海冇分別
因為D紫MOD隔一段時間就會Buff / Nerf
邊把武器熱門就Nerf邊張紫Mod
amprex/活動火槍冇紫mod都ok
但係amprex以家nerf咗冇以前打得咁大範圍
賦能就慢慢打冇得急...除非你係咁農其他嘢嚟賣白金再同人收rank3賦能
Ignis Wraith冇紫MOD都好好用
唔該樓上各位巴打解答
暫時zaw同kitgun嗰堆應該仲有排玩既
主武就求撚其自己有愛嗰把就得
呢隻驚有愛就樣樣都係神武
新嗰把雷霆好正手感極好,玩暴擊流血正到暈活動嗰把冰槍好似都幾勁
冰槍極咗都好用..但係排名就1定係電>火>冰
Wisp 勁到
宜家玩左差唔多半年,發覺開始失去左動力,每日淨係清突擊任就算 ,白金又無乜,紫卡又無張正,貓狗都養過下,而且都5,6極化,算係半畢業,但仲裁赤毒搵唔到人組隊,自己又唔夠力,宜家都唔知做乜好

有無咩可以推介我做,我淨係等緊瘟疫之星整zaw武器
你可以試下玩其他game
農白金

打Octavia個任打到想掟keyboard
踩極都踩唔中啲掣

仲要過完個任先知啲部件藍圖要係唔同地方拎
刷件好D既戰甲
最少要做到
單刷20分鐘仲裁生存
首先農下夜靈 農下遺物 賣下垃圾同賦能 之後咪收張鍾意嘅紫卡 赤毒呢家野跟野團都無問題啦 買個雙倍慢慢刷
唔識玩新手係咪跟住係例任打先
照跟星圖慢慢打最好
無課金欄位係你最大敵人
表示都係1舊嘢咁既樣
好地地好似以前咁咪算
75 plat
新手岩岩dl黎玩ps4
前期係咪係咁打地球啲任 開其他星球係咁打就ok?
同埋係咪一開波揀左甲就冇得換?
見到商城啲雙刀好撚型咁
淨係想玩近戰有冇邊把武推薦
好快你就知咩叫 華而不實
冇錯 開星球-->系列任 同時搵下族收你 開下武器 搵把岩心水既武器咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞