[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
氬結晶呢家野你要用先去刷啦,雖然最近掛虛空刷relic已經每日水成十幾廿粒都唔會打算用曬佢
Hek真係幾高傷
我都整左把嚟用
但係唔夠MOD嘅情況下
係咪應該落幾張唔同傷性嘅MOD去加damage

但依家用Mag打到去土星,
開始發覺夠攻唔夠防
好易比人圍死
係副甲嘅問題定係我冇落防MOD
我都整左把嚟用
但係唔夠MOD嘅情況下
係咪應該落幾張唔同性嘅MOD去加damage

但依家用Mag打到去土星,
開始發覺夠攻唔夠防
好易比人圍死
係副甲嘅問題定係我冇落防MOD
係可以落幾張唔同屬頂住先
1隻唔係坦既甲你點加佢都係唔會有防
首先重點係唔應該俾人圍
刷套rhino用
呢隻係忍者game呀 你有無見過比人圍嘅忍者呀?
又好似幾有道理
都係等套rhino整完之後先再打落去

啱啱login抽到20%off
買又覺得唔抵
唔買又唔知幾時會再中
我放比你 直接同我收
套Rhino已經整緊啦
聽日就整完喇
我指白金
RMT
終於明點解大家推薦Loki
中樞simaris掃瞄任務好討厭
只不過係其中1個選擇啫
前期嚟講唔課金既情況係得佢同limbo
唔知幾時先夠裝打野賣白金
得三個欄位Excalibur賣左放umbra
Frost整緊用一個
得返一個位但好多甲都想整
0課開頭條路就係咁痛苦..我都體驗過
最快白金係賣集團mod或者4 key mod
我幾鐘意由無到有個過程,所以幾享受呢隻遊戲
不過見到鋼鐵防線個hek mod, Excalibur mod, frost mod就好想收返句說話
有隱形又行得快
萬能甲,咩任務都啱用
咁呢隻驚啱晒你
有心玩落去可以變到我咁4,5位數白金不是夢
琴晚同今日捻住急急腳升段9打算去商人度買伊格尼斯亡魂,點知刷左十幾個鐘先發現E加已經無得連續升段位,要等多6個鐘,虛空商人都走埋,好頹。有無Ching有藍圖可以交換,真係好想要
火槍亡魂應該有人係交易頻送
火槍就係交易頻搵大佬送啦,奸商買絕對唔抵
我之前都係個頻到見到有人派街坊咁樣攞
btw 大家養貓啲mod點落?因為尋日終於整到隻長耳鳳尾笑貓,但隻貓好易死...
inaros + life link問題已解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞