[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
mod有好多種
現階段覺得你直接換武器方便啲
弱弱一問,任務寫既敵人等級x~y
點睇自己係幾多級
無關係
敵人等級越高佢哋打得越大力同血/甲再高
自己係冇等級
主要本身件甲30lv再極化
武器30lv再極化
自己隻人仔既天賦嚟提高殺敵同生存能力
唔該晒
以前近戰可以穿牆果陣狂用banshee 2技 +滑砍 真係好爽
集團拐刃曾經稱霸一時
俾返隻奶媽跳跳虎我
我張紫卡仲係度
個陣一路跳一路去終點
好好玩
Loki真係咁好用咩
要隱形我覺得octavia勁好多
octavia又係訓住等收工系列frame
新玩家想問有冇ps4 tg group
禁爆個ctrl制 loki適用於8成嘅任務種類
Loki 1技3技配合
仲有大技神控場
冇得輸

音樂甲就多個輸出
防同生存就音樂甲好dd
刺殺救援spy Loki sure
我自己覺得loki完全係垃圾tier
隱形有咁多Warframe做到,13技配合係依個年代都係冇太多機會用到,要過陷阱我用limbo唔好?
大技有太多種類既怪係繳唔到械,控場只有hildryn果種硬控先真係有價值
唔知啦
個個有唔同情意結
我自己Loki 暫時除左攔截未有咩任係單過唔到
真 自己鐘意先最緊要
依排勁鐘意玩hildryn
全能型,控作手感正,thiccccccck
loki隱形方便
一下2就可以
btw練習月球間諜都係帶佢
hildryn覺得係C族地圖先過瘾
大把護盾吸
octavia 隱形唔係立刻隱到 ivara隱形太慢 只能靠碌地limbo過唔到攝錄機 結論係新手用loki過關最合適
講咁耐都冇人講到個重點:loki擁有全warframe最高既飛身速度
跑spy既話堆滿持續仲有大把位堆速度,用得熱既真係單刷都快過你地一人spy一個點
Loki 1技3技配合
仲有大技神控場
冇得輸

音樂甲就多個輸出
防同生存就音樂甲好dd
刺殺救援spy Loki sure
我自己覺得loki完全係垃圾tier
隱形有咁多Warframe做到,13技配合係依個年代都係冇太多機會用到,要過陷阱我用limbo唔好?
大技有太多種類既怪係繳唔到械,控場只有hildryn果種硬控先真係有價值
octavia 隱形唔係立刻隱到 ivara隱形太慢 只能靠碌地limbo過唔到攝錄機 結論係新手用loki過關最合適
講咁耐都冇人講到個重點:loki擁有全warframe最高既基礎飛身速度
跑spy既話堆滿持續仲有大把位堆速度,用得熱既真係單刷都快過你地一人spy一個點
我上晒跑速個d有次玩突擊個陣
有次一個人解晒A B去到C點佢地仲未埋機

Volt 開技會狂撞牆
成日覺得隻嘢好撚似欣宜搞到唔想用
一個肌肉一個脂肪
差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞