[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
赤毒生存要用咩甲打?
每次玩生存 我都唔會理其他玩家想掛機定周圍走 我自己做自己嘢 理佢
生存能力高 / 有防禦技能嗰堆
frost
gara
hydroid
inaros
khora
limbo
nekros
nidus
rhino
saryn
wukong
nezha
我都係咁話
總之地下出夠10粒俾你開到relic我就做自己嘢
真 佢地憑咩去決定我既遊戲方式
登入中咗50%即刻買咗人生第一部roomba 吸塵機
終於夠料整
好撚多乞衣啊 雷霆 基傷爆率2+1- 紫卡出400P 問一句訓醒未仲要嬲嬲豬
都估到你條傻系會上來等人安慰

自己又唔出個價 又要叫人出 出左個價錢唔岩心水又屌人 咁叻咪自己起價

紫卡本來就有價無市 人哋出得低咪最多已讀人 真係估唔到你做香港人做得咁on9

唔鐘意人哋出得咁低咪唔好係到叫價
出400叫出價呀? 咁不如出40呀? 你食飯食一粒飯係咪叫食咗飯呀?弱智仔
第一你邊忽見到我要等人安慰?
第二問下你訓醒未又叫係屌你 你老母係你細個果陣係咪日日屌鳩你
第三紫卡價有無價有無市就自己上去望下啦 撻一句有價無市 咁你不如出40P? fat fat 囉 話我想fake9人錢 咁不如話你想出低價博人地唔知價搵水魚
真係唔好意思喎 白金我就大撚把 真係唔旨在你果400P
咁叻咁咪唔好叫人出 反正你都係坐地起價

平時其他人出我300絕路咪又係咁 我都唔會咁得閒去屌人啦 不如話你自己多9魚
原來係咁呀 慘得過你唔忿氣呀? 你覆翻我句野 咁已經唔係多舊魚喇
好心你唔好扮EQ高 係咁高EQ就唔洗打一大段野廢up啦 低價收唔成 比我講一句就嬲
你慢慢單機啦傻系 出得低跟住嬲嬲豬問人訓醒未 你唔賣我唔怪你 跟住自己唔忿氣人哋出得低 跟住屌人問人訓醒未

我真係唔知邊個唔忿氣 專突上來連登要人安慰 細佬仔係咁 唔怪你
你係咁高EQ 就唔好應我呀嘛 又要唔忿氣應翻我
原來擺上連登討論下就係求安慰 得你一個封鎖我就變咗係單機game 你啲弱智仔思維我真係理解唔到 好慘慘呀 求安慰
其實紫卡最好set返個底價/直接放上wm賣喇

老實講啲無底價競標有邊個唔想出平價,冇set底價就真係預咗人出價唔啱你心水

set返個底價大家冇爭議,覺得貴就唔會搵你,覺個啱價自然同你買

加上依家wm有得買賣紫卡仲方便喇
老實講我叫人帶價係廢事張張紫卡都要打個價出黎啫 唔係想人bid喎 差唔多價咪放囉 依家買賣紫卡咁方便 咩stats 幾錢一眼睇曬啦 出膠價果啲唔係玩野曬人時間咩咁不如出10P話收
都係嗰句啦,要人出價就預咗會唔啱自己心水

下次有人密你要買邊張咪順便講埋預幾錢賣囉,咁樣大家唔駛估估吓呀嘛
我明你講咩 但我只係想帶出一樣野就係 當你第一句出膠價果陣 你都唔好期望得到人地有正常回應唔知價咪講出聲 我第一句問佢訓醒未已經好客氣
唔設底價喺頻叫你就預咗人出膠價
唔理你有幾多百萬身家
想清紫卡但係又唔想賤賣唔怪得人
岩呀 出膠價無問題架 所以咪覆返一句訓醒未? 點知已經失控屌人又叫人自己單機 擺上黎討論下原來又係求安慰
Round 2
fight!
咁係佢用詞未達標啫
我應該可以屌得完美d
反正個post都沉底 咪當推下post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞