[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (13) 響鬼 love you 3000

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
指數之場,好似係海王星
ps4版想問樓主可唔可以加我
agger forma幾多都唔嫌多
我連續打左幾日5萬蚊
就快知
大約過多一兩日
如果又係有傷害適應, 真係要隨身帶住心智之殁
同埋唔知計唔計落s族敵人嚟解紫卡
DE自己講最好過埋奇美拉任
睇黎有機會有適應
不過C族估佢暫時未完全掌握到s族全部野
實俾S族控返轉頭, AV佬個敗家仔依家連個木星都敗走埋, 睇佢幾時搞埋C+G融合
ps4 id: cckhhh
新手求朋友一齊玩
C+G係未C族頭盔,入面G族頭?
AV應該會settle咗G佬複製人嘅缺點然後用落C佬度
今晚加你入士族 (事先講明全部鬼佬嚟)
不過你想要朋友陪你玩可能有難度
因為呢隻驚太難就時間
好,多謝ching
邀咗
C、G、O、T、Human Beings唔係都係一個物種嚟嘅咩

定係已經基因改造到唔同晒
睇攻略時望過下人講
C: 機械改造過既人,行集體意識有個supreme intelligence 之類既物體中央領導?

G: 變種人(?),高強度肉體低智商,想抽tenno基因溝返好自己一族既基因?

Infested: Tenno定人類同機械融合既失敗實驗品?

Simaris/Lotus: Jarvis個類?

有錯請指正(應該好多錯)
infested係失控既納米級生物科技,由o佬創造

warframe就係由佢組成
劇透黎...
對唔住,仲諗住特登縮細同較粉色
btw ordis都有故事
補充少少
G族係O族既建築工人(? 指揮官成日話佢地builders
以前受O族指揮,O族滅族之後G族女王自立為王,複製基因整士兵,不過複製得太多次,越黎越多缺陷,普通士兵生命週期好短
有時會聽到佢地講英文(?

C族見到既人應該大部分都係被洗腦再改造既難民,同埋佢地係商人,所以去希圖斯會見到佢地,佢地都有同G族做生意

I族冇乜好講,就係生化危機,生化武器失控
AV男有感染過,不過之後好返
應該咁講,G係當年O既奴隸,苦力,O係G既基因上留低好多缺陷就係為左好好控制佢地,唔比佢地反抗
而O完左之後咁多年,G自己因為技術缺乏同埋因為過份複製黎增加人口而令到基因進一步劣化到呢個地步
現實世界唔知幾多年之後,可能窮人嘅BB要俾人強行基因改造,令到佢哋世世代代都唔會有喺社會向上流嘅機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞