特朗普嫌貿談進展慢 周五起對$1.56萬億中國貨關稅升至25% 但特朗普Twitter 上被多過美國人屌表示不滿???

594 回覆
209 Like 10 Dislike
美國今次擺明要搞鳩大陸,鬼叫你想做大佬咩,如果真係畀你做得成大佬,美國國債同美金點算?!
樓主做乜淨係貼負評出黎
呢班白左反對派真係笑撚死人,3年前選舉就質疑侵係商家佬,只識經濟,唔識政治,仲有通俄。頭個一年仲要係又屌唔係又屌,第二年侵做既嘢,行既政策開始見成效,經濟,失業率都過晒預期,都繼續搵嘢屌。到今年第三年,都推翻埋通俄既指控,,經濟,失業率又破晒歷來最佳既紀錄,仲要打撚到中共聲都唔敢聲,幫哂全世界所有科學家,企業家,學者等等為自己同世界奮鬥既人岀左啖忍左好耐既氣,都仲要比一班左膠屌唔識經濟,真係神又你,鬼又係你。

不過,唔怪得班左膠咁愛中共,事關中共都係寧左勿右
一班唔識經濟既屌班玩開經濟既專家
拿我地引用前特首講法
其他未出聲既即係都係支持
呢個星期就真係關鍵,星期三劉鶴過去美國傾,星期五就加關稅。即係唔俾中國再拖,同埋一定要傾到結果。
唔係就即刻加關稅。中國經濟數據好差,咁樣會變得好被動,可能結果會係美國更加多普數。
香港又要準備再填海了
聽日就公佈明日大愚預先超支3000億
估劇本
中共星期三又出口術答應點點點
跟住侵又考慮下 星期四晚話唔加
就算傾掂都要照加,作為執行機制,
等過番十年八載肯定支那做到協議既野先減番
如果唔係簽完協議轉個頭又變歷史文件
美國佬唔係傻既
侵有一日推動研究到點醫愛滋病依班人都會搵啲戇鳩理由嚟屌
加稅好壞中學生都識啦
侵係想叫佢地走啊
佢twitter長期有hater狙擊㗎啦

不過諗起傳佢日頭既twitter嗰女會過目
夜晚就亂嚟
可能星期的日晚嗰女唔得閒就
而家咪美國日頭
係喎
可能星期日嗰女去浦
我就真係想知習近平同劉鶴宜家瞓唔瞓得著 睇到個tweet個反應又係點
原來跌4000點係咁解
跟本就係咁,不過正路會有通脹因美國生產成本高;但現在係冇通脹、工廠人工又升,連Buffett 都解釋唔到;所以現在民主黨追住來咬,話個經濟增長係不可維持,係虛火
trump twitter不嬲都多啦
咁老實講又真係冇咩實質嘅增長去支持呢啲數字上嘅增長
看唔透
連登或成最大贏家
補原文:
睇唔到 要翻牆先睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞