特朗普嫌貿談進展慢 周五起對$1.56萬億中國貨關稅升至25% 但特朗普Twitter 上被多過美國人屌表示不滿???

594 回覆
209 Like 10 Dislike
哈,Apple 應該請你,以後唔洗煩出貨量
其實,e 家apple 用量都跌,根本唔使 e 個出口量,而且e 家大陸成本高左咁多,其實外資都轉曬落 泰國越南就知

印度本身 就有一次既電子技術,其實你有睇過下d 資料就知其實e 幾年好多廠都搬曬落 印度,斯里蘭卡 果d 地方就知啦,認真 身邊兩個做廠fd 都比腦細 點左過果頭做土皇帝
正面回應唔到就想轉移視線呀?
post #564 圖都有埋啦.
assemble 基本上都係差唔多. 一定要你中國咩
唔知就咪衝出嚟柒啦
一個銀仔有兩邊 一面大一面細
聰明人睇到邊面大邊面細
你唔係睇唔出丫?
支那夠多專家啦, A股家下係咪去到3萬點?
drop
你有冇讀過econ啊?
DSE都有教啦
比較優勢下嘅貿易理論嘅前設係得兩個國家啊傻閪
我做唔著數咪問其他國家買囉
做乜一定要同你中國買啊?
25%關稅,中共貼唔起
你估好多美金
10%靠貶值都叫做頂到
25%就真係只可以用生命值去接
Deficit真係得啖笑
美帝本身就係年年出口 “美元” 來打劫全世界,根本逆差越大對美帝越有利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞