有冇人覺得救護員好正

1001 回覆
114 Like 15 Dislike
其實一到返夜收到便秘call呢啲真係會燥

可以點幫佢

安慰佢其實想用枝鐵筆幫佢

可以點幫佢

冇事架~好快屙得出架喇~~

其實fleet enema屈記萬記都有得買
入到黎姑娘同佢通同自己通係無分別
見到呢啲人真係好想大巴大巴車鳩佢
俾負皮果6個係咪救護員

有冇啲再on9啲架
自己係仔都覺 純粹覺得份工有意義 有正義感
入得去既都了嗎幫人 心地善良

可以點幫佢

冇事架~好快屙得出架喇~~

啱呀…唯有係咁
自己係仔都覺 純粹覺得份工有意義 有正義感
入得去既都了嗎肯幫人 心地善良
搵我?

唔洗開工咩

放假

有冇啲再on9啲架

仲有啲虐老院當啲老老係波咁踢
總會搵啲籍口call車送啲老老入醫院free自己啲人手
講真 好多ill case既老人家三日唔埋兩日就SOB下
下下都call車真係救護員同醫院都多得佢地唔少
救護呢行表面睇就好

實在上外就比市民濫用 當我地白的

內就比d阿蛇步步進逼 捉呢樣捉果樣 就算有無理投訴都唔會幫自己人

根本成行既士氣都超低落 就算入行時幾有熱誠都好,好快就會比現實打沉哂

點解要捉?
驚你爬佢頭?

肥唔到,但係搵到你有錯,佢就叻叻豬囉

無撚有錯 搵到你有錯 咪代表佢有管理下班other rank咁 交到貨仔比上面睇

有冇啲再on9啲架

小便唔到,身痕,咳嗽,瞓唔著,仲之周身唔舒服,飲完酒頭暈,𠝹到手指尾(連傷口都見唔到)夠on9未?
比夠一打

身痕 咳嗽 訓唔著
好撚正啊
touch wood我都未叫call過車... 好想J下

知你地番工辛苦啦,有時見男朋友冇訓過 做埋D轉院call
屌終於有同好
講親都冇人覺得正

有冇啲再on9啲架

小便唔到,身痕,咳嗽,瞓唔著,仲之周身唔舒服,飲完酒頭暈,𠝹到手指尾(連傷口都見唔到)夠on9未?
比夠一打

所以唔好怪A&E啲姑娘會用咩眼神望住個case (同個救護員)
年滿18 call白車應該額外收費
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞