有冇人覺得救護員好正

1001 回覆
114 Like 15 Dislike
你地點識女朋友
醫院護士?

我唔係

同問,師兄點識女友
而家基本上無機會識到異性

船河,行山,出席多啲推廣日,總有機會嘅

護士會首選?
屌 無尊嚴 賤過狗

在職救護員表示屌你老母
市民就當的士,行得走得都叫車
內部上大人就當你係機械人,最好12個鐘不斷做野!有投訴就做你!
番夜遇著頂更control就仲pk 隔離局無車就叫你頂 總之就係要你無得休息
唔夠人手就唔認!班官剩係識點樣用撚盡你班人
最好就學外國,救護車收費 咁就會少好多濫用喇

不能同意更多
解決方法:
1. 救護車收費 領綜緩都要收 啲人愈窮愈惡
2. 急症室加價之餘都係領綜緩都要收 窮唔係大撚哂
3. 叫唔慳儉唔好掛住BCA 公民教育都好重要由小學開始逐步教導急救常識同藥物常識 香港人幾十年黎呢方面相對西方城市真係好弱好弱
屌 無尊嚴 賤過狗

在職救護員表示屌你老母

屌咩姐 你覺得唔係咩?
我只係消防底下既影 btw 居然有人留意救護

點解個個都咁諗架
有無gay救護
好多師兄都係連登仔

點解個個都咁諗架

因為資源/新聞乜都係俾哂讚哂消防
個時迷你倉d救護都係做唔停
有無gay救護

咪爭啦

點解個個都咁諗架

咁又係

點解個個都咁諗架

咁又係

消防光環光到救護影都無

點解個個都咁諗架

咁又係

消防光環光到救護影都無

同埋好多局既消防都睇唔起救護? 聽講
搞到我對消防印象好差 玩女人個d野都聽唔少

點解個個都咁諗架

咁又係

消防光環光到救護影都無

我男朋友都係咁講⋯ 佢話後生啲果啲會好啲 因為有一齊操班
消防久唔久一單就做英雄
平日就係局打排球 玩tinder𠝹女

點解個個都咁諗架

咁又係

消防光環光到救護影都無

消防警察都好多
有次去開放日全部都mk仔女黎
心諗係咪去錯地方

點解個個都咁諗架

咁又係

消防光環光到救護影都無

都聽唔少佢地搶人女友,搵SP之類

點解個個都咁諗架

咁又係

消防光環光到救護影都無

講真救護多唔多呢啲

消防光環光到救護影都無

講真救護多唔多呢啲

搵SP,過大海叫雞就有聽過下,搶人女友就未聽過

消防光環光到救護影都無

消防久唔久一單就做英雄

其實大家咪一樣 都唔明點解睇唔起人

消防光環光到救護影都無

消防久唔久一單就做英雄

其實大家咪一樣 都唔明點解睇唔起人

過多幾年等啲老屎忽退哂休應該會好好多架喇
男朋友救護
我係社工
救護只係二奶仔
咩資源都唔消防搶哂
人又唔多請 車又唔多幾部
局仲未有消防一半
但call就最多 做到狗咁做

救護

利申 面試衰左

係⋯ 其實救護係咁多支紀律部隊最under paid
講真 其他果啲尤其海關(無惡意亦唔係扁低)hea到爆開工等收工
救護真係日日忙到甩肺飯都唔得閒食

點解個個都咁諗架

咁又係

消防光環光到救護影都無

講真救護多唔多呢啲

救護打飛機都無時間啦 仲同你tinder 搵sp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞