有冇人覺得救護員好正

1001 回覆
114 Like 15 Dislike
唔明點解救護人工咁低同shift咁西
真心覺得救護員好pro

睇完呢個po真係登佢地慘

等我俾溫暖佢地

行開 我黎

我受傷
需要急救
唔明點解救護人工咁低同shift咁西
真心覺得救護員好pro

其實真心個shift唔算西,比起護士返A night,跟住P,已經好好,救護最西嘅係返中更,即係返11:00-23:00,
成日冇車返屋企 不過一樣有人鐘意返

nurse人工compensate到
但係你地就真係好唔抵
利申 將來嘅工應該都係APNO咁番
我想問下
如果去到現場唔見個傷者會點做

用盡吃奶嘅力,用盡所有方法去搵,通知控制室一齊搵

間唔中收到醉酒 但去到已經唔見人
我想問下

控制室可以點搵?
我想問下

控制室可以點搵?

咪打返報案人電話搵 ,最主要係話比佢知,我晌現場搵唔到人

如果覺得佢報假案點做?
之前聽到去車轉call係話 打冷震

我試過收打冷震去到冇左

打冷震點解

好多時收打冷震多數都因為傷病者發燒而抖震
其實好多時都會轉症 就算收頭暈都唔會輕視 因為我地唔係即時係現場 所有都係由報警個個講 試過收頭暈case 去到發現伯伯gcs下降 原來係血糖低要打糖水
我想問下

控制室可以點搵?

咪打返報案人電話搵 ,最主要係話比佢知,我晌現場搵唔到人

如果覺得佢報假案點做?

收到call我地就要去現場 搵唔到就另一回事 詳情唔方便講太多 都係個句有call就會去做 不論上天下海

我試過收打冷震去到冇左

打冷震點解

其實好多時都會轉症 就算收頭暈都唔會輕視 因為我地唔係即時係現場 所有都係由報警個個講 試過收頭暈case 去到發現伯伯gcs下降 原來係血糖低要打糖水

好專業

我試過收打冷震去到冇左

打冷震點解

好專業

唔易做架

打冷震成日都聽到
聽過周身唔舒服

打冷震成日都聽到
聽過周身唔舒服

前面講過屙屎唔出

打冷震成日都聽到
聽過周身唔舒服

前面講過屙屎唔出

便秘
好正呀 溫柔既漢子
救護同消防係player?
做急症室護士真係可以溝到救護?

做咩工都可以係player
講緣份嫁姐

講緣份嫁姐

呢樣真

講緣份嫁姐

呢樣真

終於相同意見啦

講緣份嫁姐

呢樣真

終於相同意見啦

講緣份嫁姐

咁大個部門咩人都有既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞