有冇人覺得救護員好正

1001 回覆
114 Like 15 Dislike
其實唔係咁正 得好少時間陪你 佢壓力又大
利申 同過救護員拍拖 但手已分

可唔可以講多啲

搵返個咪知囉

而家咪開post搵緊囉

係咪召喚緊我

可唔可以講多啲

搵返個咪知囉

而家咪開post搵緊囉

係咪召喚緊我

放假咩你

可唔可以講多啲

搵返個咪知囉

而家咪開post搵緊囉

係咪召喚緊我

放假咩你

關放唔放假咩事

可唔可以講多啲

搵返個咪知囉

而家咪開post搵緊囉

係咪召喚緊我

放假咩你

關放唔放假咩事

咁得閒上黎既
救護真係最唔抵,人工低,辛苦,資源福利少

比消防騎住
就咁睇好似咁多連登仔做救護
就咁睇好似咁多連登仔做救護

唔好怕羞
黎揮個手啦
救護真係最唔抵,人工低,辛苦,資源福利少

比消防騎住

但係本身係幾有意義
覺 成日係醫院食飯見到 又高又靚仔又大隻

有時會見佢地係茶記買飯盒
型到我差啲啃死

型到我差啲啃死

買左都食唔到

型到我差啲啃死

買左都食唔到

我知呀
見佢地拎個飯盒上車又趕住做野了

型到我差啲啃死

買左都食唔到

我知呀

大家都慣
waiting list lm

型到我差啲啃死

買左都食唔到

我知呀

大家都慣

總好過買都買唔到

食得黎啲飯都焗到淋晒
聽人講 有時接埋啲濕鳩call 個阿叔仲要屌返你可唔可以快手啲 話趕住去飲茶 依啲聽到真係想打柒個阿叔
救護員個個都對所有程序好熟 好專業
聽人講 有時接埋啲濕鳩call 個阿叔仲要屌返你可唔可以快手啲 話趕住去飲茶 依啲聽到真係想打柒個阿叔

唔駛聽人講,成日都有,嬲得幾多轉?
呀婆發燒,尋日睇完私家,醫生話再燒就要入醫院,今朝同佢去飲茶,飲完返黎好似有燒,所以就叫救護車喇
你飲茶係咪都係叫救護車車你去飲?
自己行得走得,尋日自己去睇私家,今日自己去飲茶,點解自己去唔到醫院?
呢啲call夠on9未?想唔想打柒佢?

所以邊有得嬲,邊有得話,唯有呀Q精神,敬業樂業,都係贈送安慰治療囉

真係好佩服你地
不過有時寧願冇事發生好過真係出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞