有冇人覺得救護員好正

1001 回覆
114 Like 15 Dislike
成日都有救護乜乜展/同樂日
去參觀下咪得

好奇怪 怕柒

去過一次開放日,其實係家庭同樂日

我記得你上次話有個救護哥哥派左舊膠比你

你仲記得
舊膠都幾大,仲未擦完

因為我記得冇狗仔睇搞到你好失望
去參觀下咪得

好奇怪 怕柒

你仲記得
舊膠都幾大,仲未擦完

因為我記得冇狗仔睇搞到你好失望

我等緊下一次有狗仔睇嘅開放日

好奇怪 怕柒

你仲記得
舊膠都幾大,仲未擦完

上次我唔敢埋去拎紀念品
柒到

再接再厲,下次行埋去拎電話

佢會叫我打三條九

咁女點都好過仔 我有同事去過呢d同樂日幫手,話有d真係救護痴漢 係咁問好大堆問題

好奇怪 怕柒

你仲記得
舊膠都幾大,仲未擦完

上次我唔敢埋去拎紀念品
柒到

佢會叫我打三條九

老老柒柒,我都好驚有人無端端問我攞電話,之後晌高登或者連登見到救護厹post,仲要有圖有真相

巴打會唔會諗多左

去參觀下咪得

好奇怪 怕柒

去過一次,不了

未去過,不過我fd話啲仔仔會俾女圍
絲打去完有咩感受

9成係一家大細,細路多
消防女親友都扮到隻雀咁去
救護就onjj咁企埋角落

駛唔駛形容得貼地,on JJ

唔好嬲豬住
咁樣其實重好

你仲記得
舊膠都幾大,仲未擦完

上次我唔敢埋去拎紀念品
柒到

佢會叫我打三條九

咁女點都好過仔 我有同事去過呢d同樂日幫手,話有d真係救護痴漢 係咁問好大堆問題

我都去過幫手,救護痴漢多到你唔信,仔又有女又有,答完女嘅一大堆又黎個仔嘅一大堆,無限loop

例如問咩問題

好奇怪 怕柒

你仲記得
舊膠都幾大,仲未擦完

上次我唔敢埋去拎紀念品
柒到

佢會叫我打三條九

老老柒柒,我都好驚有人無端端問我攞電話,之後晌高登或者連登見到救護厹post,仲要有圖有真相

巴打會唔會諗多左

多疑左啲
不過可以理解既
知前上白車 三個救護員同我傾講讀書 佢哋三個話加埋會考都冇5分
知前上白車 三個救護員同我傾講讀書 佢哋三個話加埋會考都冇5分

不嬲垃圾先做救護員
講到好偉大
利申。救護員唔係免費服務市民的

講得好

樓上貼圖有條友哲學博士 點睇

上次我唔敢埋去拎紀念品
柒到

佢會叫我打三條九

巴打會唔會諗多左

多疑左啲
不過可以理解既

係真嘅會好柒

如果係靚女問你攞電話呢

樓上貼圖有條友哲學博士 點睇

有個博士,搵唔到工
你點睇

更正碩士先岩

你讀心都幾叻

佢會叫我打三條九

巴打會唔會諗多左

多疑左啲
不過可以理解既

係真嘅會好柒

如果係靚女問你攞電話呢

更加唔敢比,我認我柒

比d信心自己

不嬲垃圾先做救護員
講到好偉大

屌柒你啦 人地點解咁多行唔做 要做救護員? 就係想做有意義的工作 救到人個份感覺同使命感。
份份工都要出糧嫁 唔係全家乞食你養呀?
救護我識好多同事都有degree,學歷出到社會尤如白紙 經驗先係最緊要

不嬲垃圾先做救護員
講到好偉大

屌柒你啦 人地點解咁多行唔做 要做救護員? 就係想做有意義的工作 救到人個份感覺同使命感。
救護我識好多同事都有degree,學歷出到社會尤如白紙 經驗先係最緊要

屌柒你啦 人地點解咁多行唔做 要做警犬? 就係想做有意義的工作 救到人個份感覺同使命感。
警犬我識好多同事都有degree,學歷出到社會尤如白紙 經驗先係最緊要

講緊救護呀 講警犬關我撚事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞