有冇人覺得救護員好正

1001 回覆
114 Like 15 Dislike
做地盤佬
表示笑而不語

地盤佬冇光環 但俾我印象係
仗義每多屠狗輩
麻甩
多錢

一齊組團北上叫雞
大部分護士醫生都係因為人工高先做,好多時都係藍絲/睇錢,當然都有一部分正常,可惜我識唔到

師兄 唔係話想屌你 不過你講野用返少少品德啦
乜野大部分護士醫生都係因為人工高先做 而家我淨係知護士唔so你 你就抺黑人地 !人地受唔受你唔關職業事 人地要求高亦都因為人地有條件 再加上唔so你既定義係咩 需唔需要人地每次見你都同你打招呼? 我唔係要罵戰 只不過我覺得你講野好幼稚
做地盤佬
表示笑而不語

地盤佬冇光環 但俾我印象係
仗義每多屠狗輩
麻甩
多錢

真性情

你岩岩有個行家夠哂真性情俾人拉左
我都好like救護員
覺得佢地幫到好多人 隨時救人一命
好有使命感
我都好想做
不過女做call台既好d?
我都好like救護員
好有使命感
我都好想做

我都有ff過做架
不過零體能唔洗人救已經好好
我都好like救護員
好有使命感
我都好想做

無話做邊類好 你有能力既 做邊行都得
搵我?
搵我?

唔洗開工咩
今日咁凍
救護員又有排忙
樓主係咪痴女
樓主係咪痴女

你叫我點答你
男朋友係救護 之前識佢時,佢著住制服抱貓張相收藏咗好耐 一齊後就無咗張相
其實好多救護都係on9仔來,表面有型

但唔知點解我樓下啲救護哥哥好有型
又高大著套制服好型,擔住張床手臂啲肌肉 好想奶下
男朋友係救護 之前識佢時,佢著住制服抱貓張相收藏咗好耐 一齊後就無咗張相

有畫面
絲打係咪可以俾男朋友公主抱
覺左好耐
做救護一定係乖仔
見佢地每日好似做的士佬咁
真係幾灰
真係咁受歡迎咩?
真係咁受歡迎咩?

之前斷腳call白車個救護員好好人係車到一個同我傾計又請野我食
不過可以佢係個呀叔
之前斷腳call白車個救護員好好人係車到一個同我傾計又請野我食
不過可佢係個呀叔

有畫面
絲打係咪可以俾男朋友公主抱

係呀
我識佢個fd話,做野個時有試過有女仔問佢拎電話
不過係唔可以俾既 除非收咗工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞