有冇人覺得救護員好正

1001 回覆
114 Like 15 Dislike
屌 無尊嚴 賤過狗

唔好咁講啦
係好多市民心中都好感激你地

咁撚多濫用 無禮貌對待 完全無尊嚴
唔洗感謝啦 唔好當我地的士 我多謝返你地

咁冇濫用果啲都救得值既

你唔會明救護呢行士氣係幾低! 當然我相信做得救護員都會用心去救人 尤其是對住不醒人事 SOB 心臟病呢d 急call

好尊敬你地㗎,到依家都記得幫過我嗰個救護員

加油呀!

啲醉酒佬

嗰啲唔好擺係心啦
其實白車佬唔係好受醫院啲人歡迎,識唔到護士

你講咩
聽講幾多都娶護士

點樣唔受歡迎法?

白車佬個名就係佢地叫,我果間院大部分護士都覺得我地人工低唔so 我地

由佢囉
2蚊都無
渣的士好過啦
我老豆話多謝你

利申 老豆3柴 50歲
我老豆話多謝你

利申 老豆3柴 50歲

客氣
屌你老母 好撚感動
屌你老母 好撚感動

加油

你講咩
聽講幾多都娶護士

點樣唔受歡迎法?

白車佬個名就係佢地叫,我果間院大部分護士都覺得我地人工低唔so 我地

由佢囉

人地讀完書 眼角高有幾出奇? 做個man頂盡兩萬7 不過我個邊就無乜野 有時做p都有傾有講

你講咩
聽講幾多都娶護士

點樣唔受歡迎法?

咪鬼理佢地啦 佢地因為人工低而唔so人 亦都會唔so其他工種人工低嘅人 我覺得係呢班人問題 根本唔洗希罕受呢班人歡迎

正常入護理行業都係想喺救人度出分力 邊會覺得救護員人工少啲而睇唔起人 我諗你接觸嗰班應該係啲老鼠屎姐

你講咩
聽講幾多都娶護士

點樣唔受歡迎法?

由佢囉

救護係咪淨係同急症室d 護士有交流?

你講咩
聽講幾多都娶護士

點樣唔受歡迎法?

咪鬼理佢地啦 佢地因為人工低而唔so人 亦都會唔so其他工種人工低嘅人 我覺得係呢班人問題 根本唔洗希罕受呢班人歡迎

正常入護理行業都係想喺救人度出分力 邊會覺得救護員人工少啲而睇唔起人 我諗你接觸嗰班應該係啲老鼠屎姐

護士人工高好多

我明護士人工真係幾高但無必要睇唔起人

你講咩
聽講幾多都娶護士

點樣唔受歡迎法?

護士人工高好多

唔好理佢地姐

你講咩
聽講幾多都娶護士

點樣唔受歡迎法?

由佢囉

同問
交流算唔算多
做地盤佬
表示笑而不語

你想表達啲咩
做地盤佬
表示笑而不語

地盤佬冇光環 但俾我印象係
仗義每多屠狗輩
麻甩
多錢

你講咩
聽講幾多都娶護士

點樣唔受歡迎法?

由佢囉

同問
交流算唔算多

睇情況,聽講有啲院有食飯團

即係固定出某間醫院?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞