[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
我都係咁斷...
仲有兩年約
我想打機呀屌
艾港個個ser啲箱都冇哂 等得好辛苦
而家有活動,個個都走去做
仲一次搬三個,想有得剩都難
樓主,個公會活動完咗
我係郵件收到10個
公會技能經驗值(7,500)
(獲得時綁定角色)
想問下呢10件經驗卷
係唔係可以加到落你個會度
定只係會長先有用
你離開咗應該會自動刪除
依家我地又冇人玩,你可以唔洗返
信箱啲野唔拎出黎,應該唔會消失。
雖然好賤格,但係我地仲收緊人,有興趣就黎玩下。

連登公會「你呢個問題問得真係好」現正收人。
力爭日日有活動寶箱打,歡迎入會吸箱!

想入會請晚間 in-game PM 以下三位
家門
萬策盡矣 THALIA 型人天地
主要角色
Senri 阿爾柏塔 標叔叔
冇應機麻煩晏啲或者第二日PM多次,唔係全日睇到PM
TG @UltReaper 會長親自同你傾亦得
咁嘅話過嚟用幾張依家差兩LV升唔上去
有冇巴打刷樹要靈藥寶寶?我想吸下經
C%仔
想知派左530%樹場係咪日日打交
https://youtu.be/S6rbws3clbg

唔通係蘿莉預告
我未攞出嚟
我解咗我個會先
睇下啲信有冇消失
OK,啲信仲係度
但個會剩返嘅錢俾系統食咗
想問下60lv ap226女巫 正路係咪刷納嘎上61
係呀 有530%卷 應該1 - 2日上到
希望係秘密任務 好想再玩
開530%卷我諗有8%/hr
單樹團就15%
果時出直頭解都無解過
要跳上隱形平台果part真係世界級
點解台伏呢家改到咁撚on9
好似邊樣易搵錢就改邊樣咁 明明人地降低金魚量係因為熟練度系統出左 用寶物魚代替 呢家台伏熟練都未有就改

龜裂飾品好搵?改! 打海怪好搵?改!
叫啲新手點撚玩 真係以為個個都240ap去打樹
登入啲獎勵仲好過你掛大洋掛成日 登入5粒鐘送啲野至少值七千萬以上 掛大洋成日加沙漠buff 全藍魚+幾條金 賣去沙漠得 4000萬 仲衰過上年 諗住放sem break返黎g持下 不了 睇佢熟練度出成點再算
(抵佢變台伏特別版 又多外掛 野又貴 釣魚都係得正服*0.8)

各位巴打慢慢玩啦 祝你地日日開琉飾品
其實佢釣魚咁改係好賺左
不過你要改用梅竿加浮標
以前掛大洋 滿背包邊有可能賣到3 4千萬

計我話依加應該係釣魚沙漠至真
個個新手去釣海鷗點 時薪2千萬起跳
好賺過以前成倍wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞