[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
都唔明支那人玩呢隻game係咩心態
隻game擺明就係瘟疫懲罰獨裁政權
隻game本身就好重政治意識
卡城有兩個日任
一個係貴族派餐維穩
另一個係工坊低下紡織工向貴族證明實力
仲有卡城啲兵要你打示威者
先換取到救嗰兩母女
根本全部都係政治嘢嚟

患病嘅全部都係低下階層嘅窮人奴隸
但係個病其實係黑暗力量要復仇
將啲窮人變晒怪物去對付個政權
留名
奉勸各位唔好入去,佢地係圍內幾個岩玩就得,唔會聽人意見。
陣間唔岩key就要比人踢架啦

另外其實留意下世頻仲有好多香港公會收人,多數都歡迎新手/回鍋
玩咗幾日就到50,中間釣下魚同做下貿易都幾過癮

遲啲研究下居住地嗰啲先
玩左三年都無認真解過啲任 全部都係rrrrr
同刷怪
有著數我先做下啲任 有啲獎勵要迫你做主線
咩職刷怪賺錢最輕鬆最快
你有好幾百無上過線
你有好幾百無上過線
我岩岩DOW返
之前衝裝一件都留唔返直接棄左
依家有送真三裝,可以復活
我幾個角色100幾層數
pc PS4 Xbox 係咪共用平台? 定分ser?
其實大家衝裝係為打PVP定係咩
爆咗就棄驚 隻game嘅生活冇嘢值得你玩
如果係咁,你直接去測服開隻人咪得囉
一開就Lv 60,咩王武王裝咩石都可以直接同NPC買到
衝到成身都東V都唔洗半日時間

正服你衝爆咗,跟住就肯定會心灰
無晒動力再玩落去 因為成隻game咁多嘢玩
但你只係鍾意衝裝
點拎 今日回鍋
咩都唔記得 覺得好亂

btw係咪一定要買時裝先有靚衫着
玩女巫啲裝成個啊婆咁
按Y開獎勵畫面
但記住你成個家族只可以領一次
決定好俾邊隻人用先好領

另外關於服裝
有啲衫係要用貢獻度投資服裝製作廠
就好似我上面張相咁
隻女武神著嘅係戴爾佩騎士團服
要投資卡爾佩恩貴族街1-6號
當中製作材料嘅圖案可以同
卡爾佩恩工坊區NPC梅勒普買

但係,最重要嘅
係你要將套衫轉成外觀服裝
就最終都係需要珍珠幣
唔轉嘅就只係一件冇功能嘅盔甲
只係用嚟影下相就唔洗轉
3月4號 ps4同xbox會有共用分流

Pc完全獨立
我又唔係好認同,呢隻game個底最終目標都係打交,你個生活系統都係為左錢服務,俾你唔洗打怪而有其他搵錢既方法,而搵錢既野最後D錢咪又係買裝買飾用
點爆左全身退坑有幾出奇,有一次教訓之後唔好點身上個套咪得,你估係幾年前王裝要刷黑商拎既時候咩
送真三個個任點解
鮮明既妖精同特等種子點有
妖精釣魚/打怪拎個蕾拉的花瓣 *2 去妖精女王到抽
特等種子去交易所買/ 買唔到去卡城個種子商人買最普通果款種子去慢慢改良
新手見有活動琴日啱啱玩
齋推主線而家50lvl
依家繼續做主線任定係有啲咩要做咗先?
升60做活動拎送既王裝
因為你仲停留係要衝戰力嘅諗法。其實如果按你咁諗,打機都係浪費時間,對現實冇提升,應該要去進修,學習,搵錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞