[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
老手玩兩年470面板留名
各位前輩,小弟剛入坑,完全無從入手
想問大家係有咩方法賺錢同練技能,能量嗰啲嘢?
睇咗好多攻略都睇唔明所以上嚟求救
首先,一定要入公會,特別係新手

無人帶既話不停做主線
著哂D主線防具武器,刷埋一套阿蘇拉
刷錢可以去頭盔,薩扇
如果唔夠打就上網搵而家既LEVEL應該打咩怪
技能56之前可以鳩點,點你鐘意用既技
升56前要記得將所有技能洗哂
覺醒之後將你刷到既技能點點哂去覺醒後D技度
我依家55lv,打礦山有少少吃力,入咗個公會完全冇人講嘢嘅
打得多怪想試吓玩生活技能,試過釣魚同料理
都唔係好識點練,見到有人幾千萬咁賺完全唔明白係點一回事
釣魚要配埋貿易 最好配埋航海
貿易練到匠人2 先可以攞沙漠貿易buff
航海熟練1 開船嘅速度會快d 連帶搵海鷗嘅效率都會變高
釣魚等級唔係講 越高越易搵到海鷗
齊哂以上3樣 就可以開船去艾港外海釣海鷗 釣滿背包跟著賣去瓦倫 賣之前記住去分配攞貿易buff
我釣滿背包192格通常要4粒鐘 賣去沙漠會有1-1.2E嘅收入
192格背包係咪要課金先有?
59 230ap有邊到升到又打到錢
我都想問女法220庫屯打怪(Gahaz/月牙)定釣魚賺得快
蔓沙烏母
月牙其實幾窮下 依家飾品唔值錢
而家打怪我寧願去打蘑菇
今日試下打蘑菇先
1皮收ac 280ap以上 要包email 可以改密碼
tg nammm333
add完自帶圖片
244 243 304 魔女62lv
戰士技術點變勁 成日唔夠男女拳打
用114FPS 優化模式+顯示近處特效 你會發現新世界
咩黎?
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=19017&page=&snA=29269&last=
FPS會影響技能嘅施放速度,大劍係144FPS以上,即使技能打擊次數一樣,同FPS60相比,更能打出更多傷害
唔怪得成日見啲戰士食左覺醒buff咁
fps咩位較 好似幾多選項下
墨說巴
如果顯卡唔夠勁,可以試下用優化模式睇下效果如何
同cpu 頻率有直接關係
最簡單 超頻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞