[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
黑沙玩沖裝打怪pvp係好攰嘅一件事
啲人成日同人比刷繁星/廢墟用白卷一個鐘幾多雜
鬥高面板一係就歐王一係就肝王再唔係就土豪
嚟緊官方又出黑星甲死神甲啦
永無止境推高面板上限 玩家差距越嚟越大
官方控制晒成個生態 中意就buff唔中意就nerf
好似遲啲全職100%命中技減半 又趕番啲人玩命中/迴避裝
想玩隻game但就要不斷迎合官方作出改變
講真有第隻同級online 我都唔會玩黑沙
有咩game官方唔會buff nerf?
不嬲一個版本強一個版本就會廢
冇咩值得抱怨
邊會咁nerf法 每個星期nerf少少
玩個生活好賺d又nerf
但d洗錢既人又唔ban哂
佢d 細nerf黎姐
係佢原本隻職業狗
nerf完咪又係有得玩
好似之前魔女個轉bugnerf左照樣打咁痛
打法仲安全左
洗錢冇得ban啦
果期一下多左二十幾個700面板既
洗完先開始話會警告
都唔知玩乜春
果期個個知道自己個號賣得出去,全部退曬坑
洗錢狗仲撚扑街過沙士
好似無得改
有d職都nerf好大
好似女拳咁連打怪都唔夠其他職好 繼承又連男女法繼承都勁過佢
搞到我一直都想轉職 跟住依排又個個星期nerf 都唔知轉咩好
女拳爽撚左成年,我玩黑騎為左佢轉職轉到惱羞
女拳原本就屈坦度同連招先玩得爽
宜家個個都搞緊全9或者346變到好難打死人
要轉咩就睇你裝備你中意咩玩法
我見男女忍男拳武士(繼承打怪攰,乜鳩都要左右鍵--)魔女都唔錯
要刷怪加上裝備好的話就戰士
防禦360up 黑騎唔錯 各種車輪團控 靠賽型職業
所以想盡快上2級船,依家1級完全跑唔郁交換貿易。
由回歸到依家大約9日左右,我感覺自己算係快升級到。

BTW,超重就用T行,然後開套動畫睇
班行船仔係咁搵我打lol
搞到我裝備跟唔上
我又唔想搞生活
個號點克羅恩東點極都唔過
就黎頂唔住
我都想轉魔女 但係睇落超難玩咁
我本身其實好少打怪 純粹想玩pvp勁既職
冇乜話難玩既==習慣個輸出手法同平時點無敵跳搵時機開招就得
點都有個底
大不了玩魔女入去狂跳玩無敵浪費對面d招
都叫一種玩法
技術呢d打多左就知咩時候用咩招控到人啦
行船係唔錯
今個星期nerf完之後 我飛翔一個鐘左右跑完5階同補少少貨 就hea到冇野搞
可能女拳太易玩唔識玩其他
魔女節奏好快咁
習慣到就得啦939
係要玩到好頂尖
各種穩位入一打幾果啲先會攰
玩靠賽控人都幾舒服
要快之前d忍者先快--
一食buff,見佢刷雙龍,我男遊俠射佢諗住控佢救人,枝箭未射到佢已經可以禁個瞬加迴轉。見到都煩最後都係轉職了事。
轉黎轉去我就係唔想玩男女忍同魔女,覺得太狗。
一代版本一代神 都係玩自己有愛既職算啦
仲打LOL?肝黑沙啦
BTW,真係唔玩生活?生活好多野玩架喎。
玩生活要計好多嘢
升級啦升級啦,有貿易船可以做大佬啦
我三年來冇玩過生活🐖係個東點到我裝備落後姐
而家月餅咁貴 直接買東可能仲平
唔係掛?東想搵件都冇…
我蘭
而家冇得買未必遲d冇
東飾先慘 我想買東食人 前面勁多預購
王裝掛頂價就有人放
買真係平啲
如果係由111點到上200+
利申點咗32次 有11次克羅恩
你地真係痴線 明明爆一次就退番一級重新黎…你地居然去玩到200層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞