[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
家門 一雲飛
你呢個問題問得真係好

↑↑呢個公會仲未收皮架 歡迎加入
回鍋衝裝,令我搵返當年棄game感覺用晒送嘅資源由真3衝上真1,正
真3衝到真1
26號到故防裝送
唔知真假
歡迎 入會 無條件 我貪個會興鬆做副會 自己接會任 開buff 公會太陽神
身為1個生活係黑沙既人,回歸之後梗係睇睇生活有咩新搞作。
1睇到出左新既貿易系統同新船,就梗係毫不猶豫咁忠個頭埋去
依家努力緊升輕帆上2級船
成排100幾層既層數
掛左三個月釣魚儲左1500粒古碎
岩岩重玩番第2日
見身上有2億.. all in買隻8代
.. 點知隻馬無衝刺.. 慢過閪
玩馬好撚講彩數
冇衝刺,飄移,瞬間加速,(連續瞬間加速),衝撞 = 廢馬一隻
仲要睇數值
而家又有永久登入
因為冇人玩
好耐冇玩
身上有幾憶
用黎買裝定買馬好
仲鳩送真3王裝
近期見到黑沙連登個會收人,忍唔住講幾句
當年會長棄左game,個會長ac share出黎一齊用
有一日兩班副會意見不合,咁其中一堆就用會長ac黎踢哂所有唔岩key既人(包括中立)走,從此之後就分道揚鑣。呢度我地叫踢人果堆做副會A,被踢叫副會B啦。
件事發生完無耐,其實副會A都棄哂game,反而副會B就一路都玩緊。咁正路都會想拎返連登個公會返黎經營,於是副會B就去搵副會A套口風想拎返個會,點知副會A班友(LYKUN, 夜勤病棟)特登down返game黎踢多獲,再del game。
事隔幾個月,就係你地而家見到既副會A們回鍋了,比副會B宣就話人係藍絲私怨,自己撩完人仲可以話人私怨? 而家既連登會長副會,有無興趣解釋下?
想同你班撚樣講
同路人大撚哂? 係咪比人摑兩巴都要無所謂? 係就抵你比人搞
永宣連登,刻不容緩
副會A不如出嚟解釋下
唔好日日喺到拎住連登個名拎光環 搞臭個名
重玩一日棄左
收工搭車係到諗...
我重玩練一隻 要拎王裝
單機肝到60Lv
拎完套裝又點?
都係單機,有公會都係單機。。。
咁咪當單機game玩囉
我都係咁,當自己生活喺隻game入面
呢個現實世界令我太失望
下世投胎,入去隻game好過
跑完每日貢獻影下相 ft. 連狗
堅? 舊人有冇?!
有 全身防武 真三 玩幾年又送 8代馬 全身金飾品
嚟ps4 / box玩啦,可以打支那狗
Pc都有好多支那狗 之前世頻日日圍屌
不過尋日更新出返玩家禁言,講兩句就比人bam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞