[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
出嚟真人pvp咪又係唔敢
佢地係唔係真係香港公會我就唔知啦
我只係知之前我大洋做完任 T住返去交任同補給
然後Infinity同埋佢地海怪分會啲人 無啦啦就開紅撞爆我隻船
咁我就上佢船白頻打 香港人wo 咁都打? 希望佢會幫手送我返去拎船啦
之後佢地連道歉都冇個 仲送我出大洋跟手轉線

咁我就世頻講 問佢地係唔係香港人 定係扮黃啦
然後就成班走出黎話 香港人一定要幫返香港人?
再係度用啲黑警理論講一堆藉口出黎
又話我搶佢海怪 又話正常唔會經過個度 又話不嬲行過見人就打 又話唔知我邊個咩公會(利申 : 冇草衣)
所以咪宣佢地 佢地又宣返過黎 過左2日我都撤左宣 佢地都冇撤 一直宣到Imperial解散後都仲宣緊 好似上個月尾先撤

但講真個句, 全個黑沙 除左Imperial、Protester同啲大陸公會抗到行之外 仲有邊個香港公會出過黎?
仲有事發當時附近仲有幾架船係度打緊海怪 所以係唔係針對性攻擊就等各位手足自行判斷

本身想係黑沙搞個黃色公會圈 一齊打班大陸人 但無奈要比自稱香港公會既人打返轉頭 所以心灰意冷 散左佢算數
全部仲係到
唉 diu
Infinity 呢個港奸公會
一堆支那狗
虧佢話自己香港公會
杯撚左佢算鳩數
wa diu
而家啲人咁惡既咩 係大洋 我又未被人撞過呀 以前入過infin 佢地係hk 無宣戰限制 我又唔鐘意打公會戰離左 海怪會又話無位 香港會難搵啲 我都入左台灣會 每個會可能都有幾個香港人
infinity前身叫trinity 的確係傻仔屁孩公會黎
以前入過一排 班人小圈子不特止仲好撚小學雞
隻game仲有咩勁既大陸公會?
班垃圾邊撚到搞事
等我重拳出海撞到佢地你媽死了
之前拆散哂
轉去玩魔獸經典服
AnzOalGown 雖然佢地得40人 但佢地面版好高
黑沙好多港豬
想請問聲有無CHING突然間瘋狂斷線......
[連登]公會回歸
歡迎同路人加入
留在家中最岩打黑沙
支那人 藍絲麻煩死撚開唔歡迎
有興趣game密角色名 Geral
或tg https://t.me/Gapgaphaha
光復香港 時代革命
買左黃金包有1+1永久2張要唔要
咩生活好賺 係咪仲係裝箱?
重玩,有冇歡樂公會推介?
我都係岩岩玩返 以前個公會叫連登開始收返人你可以入嚟呀
想買但見到佢要充值虛擬幣,隻GAME要200但充值得150同300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞