[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
越玩越正 當佢單人又好 可以玩幾年
隻驚岩岩出個時玩左兩個月59lv
依家想玩返

想問呢家人流多唔多
同埋係咪仲係打怪刷錢
玩法一樣
人流唔多了
退/掛機
你已經過左最好玩既時期,唔建議再玩
點解dan 同 va 合併 之後會爆

利申: 原dan 狗
真唔知定係想抽水
出左生活熟練度
生活除時賺得多過打怪
又係關條碼仔事?
真唔知, 退左坑好耐
合併後簡稱:GU啦
因為出席率低 95人左右
平均得40-60人出席
單計城戰 咁據點就仲低啦

維持咗幾個月之後
喺DC宣導咗一個月 (文字+語音)
兩個月內有出現過1次都唔會踢

簡單嚟講就係
VA會長被踢 盜用副會長AC 
踢哂啲人 公會大象 資金etc...
GU改名+轉生活 而家應該無哂原DAN/原VA

其實啲公會資源 唔係好關VA會長事
係啲被踢嘅人整嘅
同VA會長熟嘅/識嘅 喺合併前走淨5個以內
btw 短文字交代唔哂有bug
而家用船走貿易多 做下航海每日 除左打下龜裂王 好少打怪 而家玩生活搵錢
想問ps4買乜edition 好?標準 豪華 定 ultimate
同埋想知ultimate edition 送嗰堆野有乜咁特別?
$1500 收ac, 最好係戰士/男拳
食屎啦dan狗
想問ps4買乜edition 好?標準 豪華 定 ultimate
同埋想知ultimate edition 送嗰堆野有乜咁特別?
未玩過
最近好悶想搵mmorpg
依隻game仲啱唔啱新手?
而家新手好多野送 好快會跟到上嚟。。 如果你真係想去到最TOP 果D你就直接買帳算啦。。 正常玩問題唔大
我玩PC 我係買最貴既。。我只可咁講
PS4就唔知
PC可以買edition玩一陣
啱玩就加錢買ultimate
隻驚無咩目標同互動
幾時開始玩都得 會越玩越深入個系統 先升lv 勞工 生活 貢獻度 主線 知識 分身打世界boss 多嘢玩到爆
Ac有地獄馬 真4黑星 有無人有興趣收
1千~1500 收ac, 有人賣嗎??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞