[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
改嚟改去都係得嗰幾隻勁啫
我衝過既東都係200層以上..
邊有咁多裝比你失敗…
都係掛釣魚得閒開嚟點下
用咗1年時間去點慢慢
魔女忍者係要技術,而且因為要無蓬接無敵技,又要睇準時機出招,對cpu,顯示卡,Mon, 網速,手速都有要求。

我自問電腦冇咁勁,做唔到咁,所以希望快d nerf魔女
你耐性真係好…一年點一級…
其實買克羅恩啲錢
都差唔多可以直接買
嗰時交易所仲有一堆東王裝200億無人買
所以我大部分既東都係買
掛釣魚玩其他game
無聊就點下裝過下手引
咁冇網速玩唔玩到魔女
FPS直接影響你連技、出招速度,所以你要CPU同顯示卡都要勁。
網速亦都會影響你出技能後 傳送去server的反應,雙方同時出招 就係睇FPS同網速,快果個就控到對方。

電腦差 網速慢一樣玩到,只係你出完霸體無敵技 仍然被控的情況會比較高。
照預購啦。
交易所設定係:
1. 頂價道具 > 從頂價預購者隨機抽一
2. 非頂價道具 > 先預購先得

所以想買東飾品 點都係要放預購等運到
補充多少少,
因為黑沙CC判定係server上,你出完霸體技 都要等ser接收到你指令先有效,所有玩家 所有職業都一樣有呢種情況。

只係出現得多定少,網速慢 FPS低 咪出現得多d。
咁高要求
我已經疊緊個300層準備衝東食人
希望疊完之前買到
有路線嘅情況下用T都係會停船
只有取消路線,向一個方向T行先得
但咁行好易撞到嘢

BTW, 交換品最終都只係換海洋幣
唔知係唔係交換等級低,只可以換一次
烏鴉巢啲嘢好貴 想喺測服試三階船都咁難
所以我唔打交
除咗唔想浪費啲辛苦打返嚟嘅物資
另一個原因就係網速
本身屋企用緊HKBN 100Mbps
正服一見到人就會LAG
但奇怪係測服好多人圍住打鐵佬衝裝又冇LAG
明明測服啲人同個server都喺外國
照計應該LAG過台服先係
人多lag 係關顯示卡同CPU

我打交畫面較到最差打:
畫面品質 > 優化模式
最底效果優化 都開埋,咁先夠FPS
我好肯定係網速造成LAG
因為我較優化同remastered都一樣
咁當然都有機會係HDD
隻game唔係裝喺SSD真係差啲
香港廷遲應該高過台灣 出大洋幾架船組 通常打怪都睇唔到其他船 大家唔係咁同步咁
我個號連續失敗93次東了
我一日未點過我一日都唔會買
PC官網DOWN唔到GAME可以點
頭先我都斷線 遲啲再試下
最近回鍋
本身玩緊女巫
但聽講依家好唔掂
諗住練(課)多隻玩下
想問下 蘭 定 守護者好
玩緊蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞