[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
幾時台服都整個實名制
追擊三毛公會築夢要人
我唔會介意自己,我係Imperial會長
每次打都係得1x個打3x個
唔通香港人連打機都要比三毛/大陸人蝦?_
追擊三毛公會築夢要人
我唔會介意自,我係Imperial會長
每次打都係得1x個打3x個
唔通香港人連打機都要比三毛/大陸人蝦?_
放帳

真5 覺醒武 鳥頭 樹甲

真4 月牙x2 食人 蛇腰

2隻人物層數 疊咗100層以上

61lv大劍

8代大白 覺醒疊左26層

咩公會
改圖姐邊有
下 築夢台灣公會黎架喎?
唔係改圖 係美服 Vertex公會
屌你係沙漠直接跑仲快過騎馬
上網睇人講又話有駱駝既
沙粒npc 任務會送你一隻
不過習慣後期都會習慣自己跑算
獨角獸幫到你
其實,駱駝一定要學到 快速移動 依招技
冇快速移動,慢過隻龜
on9 你係咪唔知駱駝之前上修過?
你試下搵一隻1lv駱駝 無馬具,無快速移動
係沙漠同人/馬鬥快跑 騎駱駝唔洗10秒就海放左
當然你如果搵獨角獸黎比 咁無野好講啦
唔好聽上面班人講
依加駱駝 1lv係沙漠都行得好撚快
npc就已經會送一隻比你 你試下就知
搵埋公告比你地
https://www.blackdesert.com.tw/News/Notice/Detail?SearchType=&SearchText=&isProgress=True&BoardMasterNo=1&BoardType=2&boardNo=2557

【坐騎】
● 使用寶寶象的'快速跑步'技能時,移動速度將會比原先提升65%
● 寶寶象未學習'快速跑步'技能或未裝備馬鞍時,透過'Shift'按鍵的移動速度將會比原先提升65% (2019/4/17 10:10新增)
● 為了修正野生馬卡在石頭、樹木的現象。調整了梅迪亞北部高原、回音之地地區的野生馬出現地點
● 修正使用馬匹的'瞬間加速'、'連:瞬間加速'技能後,間隙歇無法正常使用'漂移'技能的現象
● 沙漠地區中使用駱駝的'快速腳步'技能時,移動速度將會比原先提升40%
巴打玩緊美服?
依家嗰到咩環境?
台服都走左好多人
之前日日見人賣帳賣全身
又入左好多大陸洗錢仔
好想知美服同韓服咩環境
依家台服日日嘴炮滿天下
屌 唔係呢個公告 柒左sorry
你地自己用隻1lv駱駝就知
依加真係快左好撚多 我發現左之後就無意欲覺醒獨角獸
特登用皇室馬章換隻深棕色駱駝升到滿lv當獨角獸用
sor 自 唔記得改左版,不過真係好少用到駱駝(除左運箱同打據點戰之外),9代馬用途大好多
台服=支那服 點解仲要玩 101層笑撚左
感覺上所有遊戲美服都健全啲
多人屌p2w囉
玩家就不嬲都咁friendly架啦
通貨膨脹就實有嘅 但都算穩定
暫時都冇嘢令我玩得唔開心
好撚正

駱駝當獨角獸用 我用黎賣魚 搵黑洞
天馬/地獄馬我就本尊/生活角睇情況用
據點戰地獄馬殺人好爽
咩GAME只要無陸服 台服都大把大陸人架喇
同埋呢個本身就係港台澳服 點解有支那人黎就係我地要走?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞