[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇香港公會收手
收人
have ar
密家門伴君幽獨or siuuuLun
我無野講。

你呢個問題問得真係好 繼續收人,歡迎掛完魚出去野餐都要交易所bid 野既香港人,有興趣入會 TG PM @jacklotusz or pm 家門 萬策盡矣/THALIA/型人天地
有無Ching 4個殘月都上哂故?
之前電腦太屎.玩唔到會戰.而家換左機無野玩down返.但完全唔記我點玩.本身有隻戰士(5x).武士(5x).女武神(4x).

重玩緊隻忍者.但又無晒教學.一頭霧水.

1.記得之前好鍾意養馬,係咪死左生下一代會屎D?
2.好鍾意武者未覺醒之前用武士刀同弓.但係咪後期一定要覺.完全成個feel轉晒
3.隻驚家下仲多唔多人玩.我完全唔知點入手.真係之前0印象.只見之前D角包包full晒.係D養馬房隔來.D工人又唔知做乜9..

sor for 1999
馬死會影響繁殖同學技 死一次繁殖嘅影響就好似少一lv咁
我之前玩有d 4代馬1lv.未死,有無咩要注意,完全唔記得,有隻3代男,死過係咪掉得
PS4有冇
死一兩次我個人覺得冇咩所謂
30Lv + 30Lv 同 30Lv + 29Lv 機率數據上好似係一樣
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=19017&sn=243269
唔係改左 唔會影響機率咩?
 PEARLABYSS 今日在 E3 遊戲展宣布,旗下知名線上遊戲《黑色沙漠》將於今年推出 PS4 版,並於美國時間 7 月 2 日起展開預購。
多謝巴打指正 原來我on99左咁耐
唔緊要,垃圾8代駿馬,都可以覺醒9代馬,到時再花心機洗技仲好啦(不過我唔建議盲目死沖9代馬)
用里程可以洗咗佢
香港有無多人少少嘅活躍公會.家下我一頭霧水.做任又SKIP晒D對話(因為之前D角色解過)
黑沙主支線唔重要
真心問係咪已經唔多人玩.有無活躍D大小小嘅香港公會?
你呢個問題問得真係好 繼續收人,歡迎掛完魚出去野餐都要交易所bid 野既香港人,有興趣入會 TG PM @jacklotusz or pm 家門 萬策盡矣/THALIA/型人天地
快D執柒左佢唔好遺禍人間
幫推
求刷樹/解航海日任/嘴炮/LOL隊友
香港海怪公會收人
TG @yungyung666
泰勒米安個活動冇50萬活動真係懶得玩
係,仲要改左個自動掉垃圾個設定,變左仲多左垃圾,哂多幾個位°
Set左去綠色又成日自動reset
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞