[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇人賣東庫屯 PM
死症,用盡你一切方法換wifi換lan線換電腦,總之簡單嚟講就係要換下個網絡環境,甚至到最後要試手機網絡、搵朋友幫
玩左兩年ap先得260 正吾正常
正常
RNG 賭運 game
完全唔買裝只靠自己點既話 你話240我都信
前嗰排炸咗71億 乜柒都冇
有冇試過del咗個pap
等佢自己再download過
btw, 你hdd剩幾多位更新
code 31係解壓縮問題
你個pap已經完成咗下載
係解壓時出問題
有冇咁黑仔 食白樹2個鐘1粒都唔難
故月牙
高啲獵場就220-230 庫屯
打蔓莎烏姆
btw
61送14攻戒指
62就13攻耳環
沙漠有任務送11ap戒指
我覺得投資太高反而掉寶率會低咗
我平時投資6-7就停
你新手想練lv就去奧頻啦
其餘就睇下加入公會之後 佢地定居喺邊個頻
pc 同xbox 一齊玩?
xbox 有冇中文?
分開
遠離黑沙身體健康
黑沙大把方法可以玩
覺得唔好玩或唔健康嘅
係因為你揀錯方法玩啫
冇人叫你肝足一日怪架嘛
玩到攰咪去掛吓釣魚 加工 甚至料理
俊馬?邊撚到俊呀,睇過!

你呢個問題問得真係好 專收養馬撚,警告:馴養窮三代,洗技訓身家。 有興趣入會可以Telegram @UltReaper or game 內pm 家門 萬策盡矣/THALHA/型人天地
有人同我講,公會人多到就破產啦喎,仲收人?
樓上我會長廿八座大王個個星期都派緊錢,洗腳唔抹腳嗰種。
仲有公會破產關我蛋治?照收!

連登公會「你呢個問題問得真係好」現正收人。
力爭一日有兩個活動寶箱打,歡迎入會吸箱!

想入會請晚間 in-game PM 以下三位
家門
萬策盡矣 THALIA 型人天地
主要角色
Senri 阿爾柏塔 標叔叔
冇應機麻煩晏啲或者第二日PM多次,唔係全日睇到PM
TG @UltReaper 會長親自同你傾亦得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞