[PC/Xbox One] 黑色沙漠 #35

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有無巴打最近玩果陣成日斷下斷下?? 有無解決方法??

用緊PCCW
有無bro一齊打血之祭壇
我淨係通過第一關
孤兒仔搵唔到人同我打
新玩 有冇老手唔怕我煩教下我
心問係咪已經唔多人玩.有無活躍D大小小嘅香港公會?[/quote]你呢個問題問得真係好 繼續收人,歡迎掛完魚出去野餐都要交易所bid 野既香港人,有興趣入會 TG PM @jacklotusz or pm 家門 萬策盡矣/THALIA/型人天地
你呢個問題問得真係好 繼續收人,歡迎掛完魚出去野餐都要交易所bid 野既香港人,有興趣入會 TG PM @jacklotusz or pm 家門 萬策盡矣/THALIA/型人天地
乜依家交易所仲有得bid野咩?
邊到設定fps?
你用fullscreen就可以過60 fps
無論你有無公會,都歡迎你加入
一個屬於香港人既黑沙谷

無大台,開心玩
個谷無乜規矩
除左唔好收人,挖角之外
歡迎大家討論game入面嘅內容
組樹團,大朋友齊打膠無任歡迎!

https://t.me/joinchat/ELkk_Ewb7hdN7wwXMy_Qnw
晚晚開大片
唔好玩 隻GAME單機到仆街

要升到打團戰既級數都2046
今晚番去down黎玩
買邊隻禮包好
試玩咗再決定啦 不過一買買最貴啦
其實可以等半價先買最貴
好耐未試過開AC 答你唔到
ONLINE GAME黎講應該人數都係頭幾名
無論你有無公會,都歡迎你加入
一個屬於香港人既黑沙谷

無大台,開心玩
個谷無乜規矩
除左唔好收人,挖角之外
歡迎大家討論game入面嘅內容
組樹團,大朋友齊打膠無任歡迎!

https://t.me/joinchat/ELkk_Ewb7hdN7wwXMy_Qnw
升到50lv 又冇錢又唔知做咩先升得快d

利申 回鍋男巫
練莎亦升58會送5億,不過今日last day
有無DC谷啊
有冇朋友識開谷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞