[露營拎] 淘寶露營裝備集中推介

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
[url]【我剁手都要买的宝贝(玛丁图登山包双肩女男徒步旅行超轻防水大容量轻便60L户外背包70L),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.FYVBVI 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥918e0g8svRu¥后打开👉手淘👈[/url]

想入手呢個,,有冇爸打用過?
想問下其實喺香港睡袋應該買幾多度嘅好?
諗住買羽絨睡袋 因為我都幾怕凍
上網爬完文話平時唔好擺喺壓縮袋入面 但驚攤開黎擺會好嘥位
應該都係去塔門 灣仔 大東露營多
有冇相關嘅睡袋推介?
或者有冇巴絲分享下會點保養自己個羽絨睡袋?
有冇相關嘅睡袋推介?

Fill power 高,即係幾千蚊一個果啲睡袋就話要攞出黎驚佢壓偏啲羽絨啫。一般cheap羽絨睡袋FP最多咪得果650,由佢塞係個袋算數啦。
有冇相關嘅睡袋推介?

reecho,黑冰,sea to summit,nanga
利申用緊黑冰G700,夠頂大東0度
有無巴打可以教下點淘gas ?

如果哩度唔方便,可以tg

https://t.me/Goodmanlimited

gas好難過海關,大部份集運係當禁運
想問訓覺
大家會建議依隻
【我剁手都要买的宝贝(NH 睡袋成人户外加厚 单人冬季四季保暖室内露营旅行便携隔脏睡袋),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.uG2Oks 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥pHA40gdfjRn¥后打开👉手淘👈
定依隻
【我剁手都要买的宝贝(NH 户外帐篷防潮垫加厚加宽单人午睡垫地垫可拼接双人自动充气垫),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.uGdmpD 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥E9Iv0gdfLd7¥后打开👉手淘👈

吹氣地蓆留意買可以收納得細d,最好放左氣可以收到700ml水樽以下先叫輕便;

睡袋就留意睇舒適溫度,千其唔好睇極限溫度,呃人無用架,天文台溫度講10度,最好帶3度以下睡袋,郊外入夜溫差好大,
有冇相關嘅睡袋推介?

g700 有無臭味??
Lm
師兄們,有冇 TG group 可以入?

TG: TSLALALA
有冇相關嘅睡袋推介?

g700 有無臭味??

唔該哂咁多位巴打先
巴打你個黑冰係咪唔用果時就咁塞喺個睡袋就算
想問有冇巴絲淘過高山氣店家係肯寄尼香港?小弟想買,跪求店名同教學
有冇巴絲打用開klymit double v
用完完全唔知點樣可以摺到好似買返黎咁細
搞到用多個袋好多位
有冇巴絲打用開klymit double v
用完完全唔知點樣可以摺到好似買返黎咁細
搞到用多個袋好多位

我冇用過呢張,不過我果張都有同樣問題,人哋出貨果陣用吸塵機吸哂入面啲氣,用家冇可能咁做,我最後買左個大小小嘅壓縮袋。
買營牧笛高定三峰好
買營牧笛高定三峰好

個人就三峰,不過就最主要睇你個人偏好係咩
有無巴打淘過cook set
層防痴底野會唔會好易甩
有冇相關嘅睡袋推介?

g700 有無臭味??

唔該哂咁多位巴打先
巴打你個黑冰係咪唔用果時就咁塞喺個睡袋就算

如果g400 係咪夠做 係香港
有冇巴打有氣罐可以賣比小弟,淘左幾間都唔肯發比我
有冇巴打有氣罐可以賣比小弟,淘左幾間都唔肯發比我

請善用其他集運
買左個三峰天幕 但唔識起

上youtube 好多教學

個天幕枝杆唔係食落係個地下
其實係靠兩邊d 風繩鬥拉

好高難度 上次起左一粒鐘都起唔到

好高難度 上次起左一粒鐘都起唔到

樂趣黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞