[露營拎] 淘寶露營裝備集中推介

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
Nh雲尚 巴打買左幾錢?

淘寶官網咪有價?應該最平

之前一淘又成兩舊水返利 而家得六十幾蚊

但係個營寫特價 兩舊幾人仔 禁入購物車又變七舊幾
其實nh雲尚有咩好
其實nh雲尚有咩好

輕同埋輕
其實nh雲尚有咩好

輕同埋輕

買咗2人版,可惜一定要至少用兩粒營釘或行山杖撐闊其中一邊個底
Nh雲尚 巴打買左幾錢?

淘寶官網咪有價?應該最平

之前一淘又成兩舊水返利 而家得六十幾蚊

但係個營寫特價 兩舊幾人仔 禁入購物車又變七舊幾

自膠
其實nh雲尚有咩好

輕同埋輕

買咗2人版,可惜一定要至少用兩粒營釘或行山杖撐闊其中一邊個底

2人版兩個人會唔會逼得制
其實nh雲尚有咩好

輕同埋輕

我唔逼
其實nh雲尚有咩好

輕同埋輕

我唔逼

如果背囊放入面好迫,我永遠買營=(人數+1)size
所有嘢都係北山狼
個睡袋暖到仆街 勁舒服
出面四五度都夠做
有無巴打淘過gas? 我試左間佢唔肯送去私集
有冇巴打用外國野?MSR個D

馮小姐
集運地址係國內佢點知係香港件
上次我係比間野知道係集運倉,我同佢講陸路運去香港無問題佢就信左我照發都有成6罐
如果佢問起點都唔肯發都無計,第二間囉

馮小姐
上次我係比間野知道係集運倉,我同佢講陸路運去香港無問題佢就信左我照發都有成6罐

屌,連仔搞咩黎,明明預覽時啲字係最細點解會掉轉左,愚人節過左仲玩鳩我
有冇巴打用外國野?MSR個D

想買爐,煲? 定其他野? 用緊Jetboil既cooking system
但呢到講淘寶

馮小姐

我唔係馮小姐,係集運倉個簽收叫馮小姐
我無咁柒自爆
巴打係邊間淘?我再試下

馮小姐

我唔係馮小姐,係集運倉個簽收叫馮小姐
我無咁柒自爆
巴打係邊間淘?我再試下

其實呢 你同佢講 話會係倉自取 就得
無人叫你咁柒自爆
講到口臭
想買可以收到好細件果d外套/風嬲
有冇好介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞