[露營拎] 淘寶露營裝備集中推介

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
聽日去大浪西露營 希望唔好凍撚死或者落雨浸撚死

留名等包膠
你用咩方法入?
下個月我都去

咪坐的士or村巴再行

上次同幾個fd由總站行撚到 浪茄 行左三四五個鐘
以後咪撚搞

的士係可以去到邊?都係西灣亭?

留名等包膠
你用咩方法入?
下個月我都去

咪坐的士or村巴再行

以後咪撚搞

係阿

留名等包膠
你用咩方法入?
下個月我都去

咪坐的士or村巴再行

以後咪撚搞

係阿

浪茹就東壩
西灣就 亭

兩個都係行3-5個字

留名等包膠
你用咩方法入?
下個月我都去

咪坐的士or村巴再行

以後咪撚搞

係阿

浪茹就東壩
西灣就 亭

兩個都係行3-5個字

謝解答
想問夜晚放工可以入既camp site 有咩選擇?

文通方便就 黃石
黎緊會去露營,自己未有大型露營袋,都準備入手,睇岩crosstop個牌子,但有個問題搞唔清楚,有無需要買到65L,其實55L夠唔夠用?

利申:螳螂身型
黎緊會去露營,自己未有大型露營袋,都準備入手,睇岩crosstop個牌子,但有個問題搞唔清楚,有無需要買到65L,其實55L夠唔夠用?

姐係點

文通方便就 黃石

水浪窩有無得諗?

文通方便就 黃石

水浪窩有無得諗?

人跡罕至 坐的士 一定ok
直程係門口落

不過營地完全無景睇 同埋唔少牛屎

留名等包膠
你用咩方法入?
下個月我都去

咪坐的士or村巴再行

以後咪撚搞

浪茄點解喺嗰邊行 東壩行唔洗半個鐘

65啦
點解淘寶mij 既snow peak鈦杯,會平過k 字頭個大陸牌子

最好天猫啦 不過天猫都有可能溝假貨

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【雪峰 Snow Peak 300ml 450ml 600轻量单层钛杯水杯户外野营 杯子】¥D82uOuzHbn¥http://c.b1wt.com/h.39fnFm?cv=D82uOuzHbn&sm=9adcfb

450先158人仔

買snow peak杯去amazon jp買啦 , 600ml 送到你屋企都係200蚊
如果想買300 / 450 果d要捕實d存貨 , 因為成日都無貨

單計造工keith 真係唔差過snow peak
keith 仲有個蓋送
所以計落差唔多
不過正常都揀snow peak 啦

講開keith 佢最新個飯煲真係好正
最緊要係原創

有link 嗎?

http://c.b1wt.com/h.3HDoGF?cv=IjgsmJDF4z&sm=ccc15d
呢個煲蒸完飯可以拆個內膽出黎
再另外用外煲煮咖哩/吉野家牛肉之類
好方便
但鈦係極易痴底
要小心睇火
仲有呢個野香港舖頭平過淘寶
唔刻字的話就香港買好過

之前cookset套鋁pan痴到洗唔甩走去12蚊店買個12蚊煎pan煎1-2次就收皮 ,我都想買個鈦煎pan不過我表弟話鈦痴底痴到hihi,最後去aeon買左個細鑄鐵煎pan 40蚊搞掂,個pan又厚又重應該用到10年8載

65啦

用緊70都覺得唔夠裝

文通方便就 黃石

水浪窩有無得諗?

人跡罕至 坐的士 一定ok
直程係門口落

不過營地完全無景睇 同埋唔少牛屎

留名等包膠
你用咩方法入?
下個月我都去

咪坐的士or村巴再行

以後咪撚搞

浪茄點解喺嗰邊行 東壩行唔洗半個鐘

因為個fd話當行山
講佢又唔撚信
最尾咪成班一齊死撚左

65啦

用緊70都覺得唔夠裝

有個65lite, 放咗個nh四人營,nh充氣地蓆,nh睡袋,3L水。外套一件,營燈,少量餐具。 己經無咩位。 仲要煲同爐係朋友帶。可想而知買55lite,全部要用單人野先夠位

65啦

用緊70都覺得唔夠裝

有個65lite, 放咗個nh四人營,nh充氣地蓆,nh睡袋,3L水。外套一件,營燈,少量餐具。 己經無咩位。 仲要煲同爐係朋友帶。可想而知買55lite,全部要用單人野先夠位

Thank you 巴打,咁唯有買個65L啦

65啦

用緊70都覺得唔夠裝

Thank you 巴打,咁唯有買個65L啦

買多左 好過買少左
大家有咩防水風褸介紹?始祖鳥同Columbia太貴 

呢兩個牌子價位差好遠喎

背囊同營仲有爐具我識揾呀,但係防水風褸真係無研究 

呢兩個牌子價位差好遠喎

呢兩個牌子價位差好遠喎

Bigpack , vaude, montane , mont-bell你研究下,應該bigpack最平。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞