[露營拎] 淘寶露營裝備集中推介

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
http://zmnxbc.com/s/itKGh?tm=3ce01a

北山狼二人睡袋,有冇人買過?如何?

買北山狼不如買黑冰

黑冰g700夠用0度大東山

一步到位
有無巴打係trekinn 買過野,想問下佢點運香港,郵局定速遞??
另外大家去四到五日既camping, 點樣晾衫好,就咁掛又驚吹跌,但又唔想帶埋衣架去
另外大家去四到五日既camping, 點樣晾衫好,就咁掛又驚吹跌,但又唔想帶埋衣架去

用衫夾夾住
新手想淘營 有無推介? 北山狠定黑冰好啲 , 2-3人

營播,黑冰係睡袋
nhp3/p4,香港買平過淘寶,或者等得就雙11
旺角e出 個間露營店買唔買得過
見佢500蚊個露營書包好似好屌

利伸:窮學生

營播,黑冰係睡袋
nhp3/p4,香港買平過淘寶,或者等得就雙11

Thx 爸打 淘寶2舊水果啲係咪唔掂的 諗住新手買完玩大次唔玩都唔會赤

有冇名?

旺角間間都係賣淘寶野

旺角間間都係賣淘寶野

雅蘭中心地庫1樓
成個area都係賣運動野
上網查左叫Decathlon
lm

旺角間間都係賣淘寶野

雅蘭中心地庫1樓

去 decathlon la. 重平過taobao..quality 又有保証

迪卡賣衫褲游水野就得,露營野重到喊,我買完兩日就退貨
有冇6-7人營推介

打算同成班新手fd 秋天露下營
有冇6-7人營推介

打算同成班新手fd 秋天露下營

6-7 人營會唔會太重?
我就情願買兩個四人營好過…甚至每人一個二人營。
淘寳爐具有無好介紹
想問下見到通常都係一set有埋gas
係咪有gas就唔運得黎香港?

旺角間間都係賣淘寶野

雅蘭中心地庫1樓

去 decathlon la. 重平過taobao..quality 又有保証

露營野摸過質料唔差,鬼佬露營係揸車去所以重小小無問題但香港用就拎死,價錢都合理唔想淘寶又小去都可以幫襯下(不過好多都大陸造

不過D營設計係秋冬營內營好小網,天氣熱有機會焗焗地
想問訓覺
大家會建議依隻
【我剁手都要买的宝贝(NH 睡袋成人户外加厚 单人冬季四季保暖室内露营旅行便携隔脏睡袋),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.uG2Oks 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥pHA40gdfjRn¥后打开👉手淘👈
定依隻
【我剁手都要买的宝贝(NH 户外帐篷防潮垫加厚加宽单人午睡垫地垫可拼接双人自动充气垫),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.uGdmpD 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥E9Iv0gdfLd7¥后打开👉手淘👈
岩岩淘左千幾蚊 準備黎緊個星期去露營
有邊到睇日出靚?
有無巴打可以教下點淘gas ?

如果哩度唔方便,可以tg

https://t.me/Goodmanlimited
我推介先 CROSSTOP 65L 登山包

有CR負重系統 十分好用

另外NH 營帳好好好用

有冇天幕推介?
呢個天幕超正,之前好勁果個8號波去左camp
一啲事都冇,見住人地啲營同天幕塌晒好爽
六角形好用啲
帳篷推薦牧高笛,防風防水保溫

旺角間間都係賣淘寶野

雅蘭中心地庫1樓

露營野摸過質料唔差,鬼佬露營係揸車去所以重小小無問題但香港用就拎死,價錢都合理唔想淘寶又小去都可以幫襯下(不過好多都大陸造

不過D營設計係秋冬營內營好小網,天氣熱有機會焗焗地

迪卡農咪一樣大陸
其實淘寶你買手動砌 唔好買自動開 因為本身佢d好脆 買手動砌會耐用
cookset 可以搵天貓 紅火楓戶外
年年雙十一都淘返啲野走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞