[露營拎] 淘寶露營裝備集中推介

1001 回覆
47 Like 8 Dislike
有無巴打淘過gas? 我試左間佢唔肯送去私集

馮小姐
集運地址係國內佢點知係香港件
上次我係比間野知道係集運倉,我同佢講陸路運去香港無問題佢就信左我照發都有成6罐
如果佢問起點都唔肯發都無計,第二間囉

我唔係馮小姐,係集運倉個簽收叫馮小姐
我無咁柒自爆
巴打係邊間淘?我再試下

其實呢 你同佢講 話會係倉自取 就得
無人叫你咁柒自爆
講到口臭

其實我乜都無講佢就話唔發件了

馮小姐
上次我係比間野知道係集運倉,我同佢講陸路運去香港無問題佢就信左我照發都有成6罐

我無咁柒自爆
巴打係邊間淘?我再試下

無人叫你咁柒自爆
講到口臭

佢話發不了 你可以話自取

馮小姐

我無咁柒自爆
巴打係邊間淘?我再試下

無人叫你咁柒自爆
講到口臭

其實講唔掂咪第2間,費時晒口水
之前我係呢間買,佢見集運倉應該都問下

包郵正品韓國脈鮮戶外高山扁氣罐便攜液化汽爐頭瓦斯丁烷氣體燃料,一起來看!http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=43136540348&toSite=main

馮小姐

我無咁柒自爆
巴打係邊間淘?我再試下

無人叫你咁柒自爆
講到口臭

其實講唔掂咪第2間,費時晒口水
之前我係呢間買,佢見集運倉應該都問下

包郵正品韓國脈鮮戶外高山扁氣罐便攜液化汽爐頭瓦斯丁烷氣體燃料,一起來看!http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=43136540348&toSite=main

尋日用完藍色
無個網講到咁廢喎
想買可以收到好細件果d外套/風嬲
有冇好介紹

其實NH防風防水掂唔掂
寫到好似好勁,但強國野總是信唔過
其實NH營防風防水掂唔掂
其實NH防風防水掂唔掂

NH世界第一
其實NH防風防水掂唔掂

NH世界第一

岩!
其實NH防風防水掂唔掂

ok 的
其實NH防風防水掂唔掂

ok 的

但係個疏水好差,完全唔冼水
不如開個google spreadsheet
列晒有咩裝
邊到買
評論

支持
列晒有咩裝
邊到買
評論

支持

推,有冇人整合😂
列晒有咩裝
邊到買
評論

支持

推,有冇人整合😂

之前有巴打整左
https://lihkg.com/thread/160489/page/1?ref=ios
列晒有咩裝
邊到買
評論

支持

推,有冇人整合😂

之前有巴打整左
https://lihkg.com/thread/160489/page/1?ref=ios

nh俾個整合踩到一文不值
想買可以收到好細件果d外套/風嬲
有冇好介紹

推一推
有冇d好似gortex防水防風褸推介
有無行山褲推介?
有冇d好似gortex防水防風褸推介

arcteryx,haglofs,northface,montbell,marmot
沙木尼現金7折
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【路特曼睡袋户外成人秋冬加厚保暖午休超轻露营双人室内四季棉睡袋】¥Y8CgRfv2cJ¥http://c.b1wr.com/h.2BDdeX?cv=Y8CgRfv2cJ&sm=20e1c2

有冇人用過呢款睡袋 好唔好

睡袋用aegismax 輕到飛起 400g一個 頂到12度

我係諗住十幾度以試先去露營 但呢隻好d定北山狼好d

北山 唔錯 我討係成功例子

北山好大舊 又重
有冇人試過淘啲氣罐返來
抵過香港好撚多

淘過
新手留名 岩岩琴日係長咀番黎 朋友勿相認 利申全部裝備都係淘寶
前日 酒精爐都爆炸搶火 條友on99
氣爐都未爆佢酒精爐爆先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞