[露營拎] 淘寶露營裝備集中推介

1001 回覆
47 Like 8 Dislike

我有臺 同埋 大櫈
兩個都好滿意

可以放爐係上面兼煮食?

唔好係布枱上面煮野食

布枱,自己諗下安唔安全啦。仲有鋁腳可以受重幾多

其實布面並唔係大問題
酒樓打邊爐有時都鋪檯布
問題在於做工參差
卡住布面嘅榫位好多時唔實淨
擺個煲上去受重多少少都有機跣塊布出黎

酒樓塊布係舖係張枱上面,露營布枱得幾條鋁托住塊布,個爐放唔穩,除非你舖塊板係上面

我覺得無論鋁定布枱面,受重都唔好過4kg。。。

平嘢啲鋁腳唔係頂得好耐,唔同helinox嗰隻用DAC柱

可以放爐係上面兼煮食?

唔好係布枱上面煮野食

其實布面並唔係大問題
酒樓打邊爐有時都鋪檯布
問題在於做工參差

酒樓塊布係舖係張枱上面,露營布枱得幾條鋁托住塊布,個爐放唔穩,除非你舖塊板係上面

Helinox張枱話可以頂到50kg

淘寶link都唔益CD rom

唔好係布枱上面煮野食

其實布面並唔係大問題
酒樓打邊爐有時都鋪檯布
問題在於做工參差

Helinox張枱話可以頂到50kg

用了DAC,世界不同了
新手所以淘寶淘住先 暫時搵左以下
想搵咁多巴打幫我睇下有無嘢執漏

帳篷
銀色防潮墊
吹氣墊用黎訓
輕嘅摺檯摺椅
吊床 (用黎玩下 )
營燈
Backpack (本身有個osprey去旅行所以唔使買)

因為夏天所以唔買睡袋住 另外第一次去打算帶乾糧唔打算煮飯 但如果有抵嘅煮食工具都可以介紹下畀我

可以買張天幕喎,因為夏天。。。。為大地帶來。。。。。。美腿 你個營防雨防到好少架咋
【清仓 户外2-3人户外套锅 野餐锅 不粘锅 9件套 CW-C09】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b0yp.com/h.5G5DKQ?cv=O0nfZtHzjhZ&sm=3e0fab,或复制这条信息¥O0nfZtHzjhZ¥后打开👉手机淘宝👈 我中意呢個

好撚毒。買左呢個

好撚毒。買左呢個

買左幾錢?
淘寶啲gas信唔信得過??

運到嚟香港嘅咩?

好撚毒。買左呢個

買左幾錢?

1000內

好撚毒。買左呢個

買左幾錢?

好似好正

好撚毒。買左呢個

買左幾錢?

好似好正

係時候啦,買返個。要嘅tg 我啦,kahoephotography.

運到嚟香港嘅咩?

追post exactly係哩個post講過幾次

運到嚟香港嘅咩?

追完。都係嗰句,香港買啦

運到嚟香港嘅咩?

用緊無問題

用緊,幾好, 但抹完有luck色
留名

用緊,幾好, 但抹完有luck色

正常會甩少少

運到嚟香港嘅咩?

心態唔同

急不及待想試玩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞